W7 Bir efsanenin bitişi

Evet haklı olduğunuz hususlar var ama yeni sistem toplayan çoğu kullanıcı için Windows 7 devri bitmiştir. Önümüzdeki 10 seneyi geçtim, 3 ay önce topladığım sisteme bile yükleyemiyorum, donanım izin vermiyor.​

Windows 7 Ultimate 7600 RTM ISO'ları internete sürüldüğü günden elimdeki son bilgisayara kadar Windows 7 kullandım, birçok kişiye teknik servislik yapıp sistemine Windows 7 kurdum, yetmeyen sistemlere emektar Türk forumcuların yine Windows 7 Lite sistemlerini kurdum. Doya doya kullandık Windows 7'yi. Veda da ettik. Windows 7 gerçekten benim için de bir efsaneydi.

Ben hala win 7 kullanıyorum cok az ram yedigi için ve kullanışlı olduğu için tam bir oyuncu işletim sistemi

Bitişine tek üzüldüğüm Windows XP olarak kalacak. Diğerleri gözümde aynı şeyin laciverti. 2002-2009 yıllarını dolu dolu PC başında geçirmiş sevmiş XP ile aşkı bulmuş birine yutturamazlar diğer versiyonları . Tabii belli zorbalıklar yüzünden Windows 10 kullanıyorum ama dediğim gibi gönlüm XP'de.

Ustam eğer Windows 7'yi kullanmıyosan lisans anahtarını bana verebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…