savana Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 59 8 Şubat 2023 #1 Merhaba, öncelikle Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımda Bluetooth üzerinden her şeyi görüyor ancak kulaklığı görmüyor bunun bir çözümü var mıdır?
Merhaba, öncelikle Windows 7 işletim sistemli bilgisayarımda Bluetooth üzerinden her şeyi görüyor ancak kulaklığı görmüyor bunun bir çözümü var mıdır?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Hocam BT sürücünü güncelle. Birde telefonun yada telefonlar var ise Bluetooth kapat. Onlara bağlanıyor olabilir. Aynı anda ikisine birden bağlanamaz.
Hocam BT sürücünü güncelle. Birde telefonun yada telefonlar var ise Bluetooth kapat. Onlara bağlanıyor olabilir. Aynı anda ikisine birden bağlanamaz.
savana Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 59 9 Şubat 2023 #3 claus dedi: Hocam BT sürücünü güncelle. Bir de telefonun ya da telefonlar var ise Bluetooth kapat. Onlara bağlanıyor olabilir. Aynı anda ikisine birden bağlanamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara bağladım aygıtlar ve yazıcılarda gözüküyorda ses ona gelmiyor ve ses karıştırıcıda gözükmüyor.
claus dedi: Hocam BT sürücünü güncelle. Bir de telefonun ya da telefonlar var ise Bluetooth kapat. Onlara bağlanıyor olabilir. Aynı anda ikisine birden bağlanamaz. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayara bağladım aygıtlar ve yazıcılarda gözüküyorda ses ona gelmiyor ve ses karıştırıcıda gözükmüyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #4 Peki telefona vs bağlayınca sorunsuz çalışıyor mu?
savana Centipat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 59 9 Şubat 2023 #5 claus dedi: Peki telefona vs bağlayınca sorunsuz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.703 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2023 #6 O halde Win 10'a geçip dener misin? Çok eski ve desteği olmayan bir OS kullanıyorsun.