W7 kurarken ''Warning!!! Please insert USB key press any key to check'' uyarısı

ferman011

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
240 Kingston
Marka model anakart MSI B450A Pro Max.
İşlemci 5 1600 AF.
8 GB RAM Crucial Ballistix 2400 MHz.
Ekran kartı MSI gforce 730.
Sadece Kingston 240 GB.

Dosya Ekleri

• 20231008_182946.jpg
    20231008_182946.jpg
    197 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçma bi iş yapıyosun. Sadece deneysel isen CSM'yi UEFI'ye çek USB'yi UEFI/CSM ve MBR yazdırığından emin ol. Secure Boot kapat ve Legacy USB Support'u aktif et. Ayrıca imajını kontrol et.

Marka model anakart MSI B450A Pro Max.
İşlemci 5 1600 AF.
8 GB RAM Crucial Ballistix 2400 MHz.
Ekran kartı MSI gforce 730.
Sadece Kingston 240 GB.
BIOS Modu'nu ayarlayabiliyorsanız Legacy'e alın ve Secure Boot'u kapatın. İşe yaramazsa ISO dosyasını tekrardan yazdırın.

Saçma bir iş yapıyosun. Sadece deneysel isen CSM'yi UEFI'ye çek USB'yi UEFI/CSM ve MBR yazdırığından emin ol. Secure Boot kapat ve legacy USB Support'u aktif et. Ayrıca imajını kontrol et.

Size ne ondan? Windows 7 isterse kurabilir kendisine kalmış. Buradaki amaç illa Windows 10/11'a geçirmek değil, yardım etmek.

B450 chipsetin Windows 7 desteği yok. Kurulum sayfasına gelseniz bile klavye ve fareyi kullanamayacaksınız.

Windows 7'yi August 2018 sürümü (orijinal Microsoft olan 2018'e kadar güncellemeler vardır.) Veya Gigabyte'in kendi Tool'u ile driver entegresi yaparak. Ben öyle kurmuştum USB 2.0/3.0 driverlarını entegre ederek yazdırmıştım Gigabyte'in Tool'u ile.

Soruna gelirsek, USB driverları yok diye Windows 7'nin yada BIOS'a ayar çekmen lazım.
CSM'yi aktif et
Legacy geç (UEFI destekliyor Windows 7 fakat stabil değil)

Saçma bi iş yapıyosun. Sadece deneysel isen CSM'yi UEFI'ye çek USB'yi UEFI/CSM ve MBR yazdırığından emin ol. Secure Boot kapat ve Legacy USB Support'u aktif et. Ayrıca imajını kontrol et.
Biosa giremiyorum

B450 chipsetin Windows 7 desteği yok. Kurulum sayfasına gelseniz bile klavye ve fareyi kullanamayacaksınız.
W7 den vazgeçtim bios açılsa w11 kuracam

Size ne ondan? Windows 7 isterse kurabilir kendisine kalmış. Buradaki amaç illa Windows 10/11'a geçirmek değil, yardım etmek.

Windows 7'yi August 2018 sürümü (orijinal Microsoft olan 2018'e kadar güncellemeler vardır.) Veya Gigabyte'in kendi Tool'u ile driver entegresi yaparak. Ben öyle kurmuştum USB 2.0/3.0 driverlarını entegre ederek yazdırmıştım Gigabyte'in Tool'u ile.

Soruna gelirsek, USB driverları yok diye Windows 7'nin yada BIOS'a ayar çekmen lazım.
CSM'yi aktif et
Bios ve boot menüsüne giremiyorum

CSM'yi aktif et
Çocukca davranıyorsun. Bir çok güncel sisteme W7 kurdurmuşluğum vardır. 28 Mayıs 2022'den bir Screenshot bırakıyorum. Ayrıca kendim modladığım 8. Nesil Kaby Lake-R işlemcinin APU'su da aktif.
1696784496063.png

Biosa giremiyorum

W7 den vazgeçtim bios açılsa w11 kuracam

Bios ve

Çocukca davranıyorsun. Bir çok güncel sisteme W7 kurdurmuşluğum vardır. 28 Mayıs 2022'den bir Screenshot bırakıyorum. Ayrıca kendim modladığım 8. Nesil Kaby Lake-R işlemcinin APU'su da aktif.
Eki Görüntüle 1971226

Eki Görüntüle 1971226
Hiç bir şekilde biosa göremiyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı