ferman011
Femtopat
Daha fazla
BIOS Modu'nu ayarlayabiliyorsanız Legacy'e alın ve Secure Boot'u kapatın. İşe yaramazsa ISO dosyasını tekrardan yazdırın.Marka model anakart MSI B450A Pro Max.
İşlemci 5 1600 AF.
8 GB RAM Crucial Ballistix 2400 MHz.
Ekran kartı MSI gforce 730.
Sadece Kingston 240 GB.
Marka model anakart MSI B450A Pro Max.
İşlemci 5 1600 AF.
8 GB RAM Crucial Ballistix 2400 MHz.
Ekran kartı MSI gforce 730.
Sadece Kingston 240 GB.
USB 3.0 yamalı bir ISO ile kurabilir.B450 chipsetin Windows 7 desteği yok. Kurulum sayfasına gelseniz bile klavye ve fareyi kullanamayacaksınız.
Saçma bir iş yapıyosun. Sadece deneysel isen CSM'yi UEFI'ye çek USB'yi UEFI/CSM ve MBR yazdırığından emin ol. Secure Boot kapat ve legacy USB Support'u aktif et. Ayrıca imajını kontrol et.
B450 chipsetin Windows 7 desteği yok. Kurulum sayfasına gelseniz bile klavye ve fareyi kullanamayacaksınız.
Biosa giremiyorumSaçma bi iş yapıyosun. Sadece deneysel isen CSM'yi UEFI'ye çek USB'yi UEFI/CSM ve MBR yazdırığından emin ol. Secure Boot kapat ve Legacy USB Support'u aktif et. Ayrıca imajını kontrol et.
W7 den vazgeçtim bios açılsa w11 kuracamB450 chipsetin Windows 7 desteği yok. Kurulum sayfasına gelseniz bile klavye ve fareyi kullanamayacaksınız.
Bios ve boot menüsüne giremiyorumSize ne ondan? Windows 7 isterse kurabilir kendisine kalmış. Buradaki amaç illa Windows 10/11'a geçirmek değil, yardım etmek.
Windows 7'yi August 2018 sürümü (orijinal Microsoft olan 2018'e kadar güncellemeler vardır.) Veya Gigabyte'in kendi Tool'u ile driver entegresi yaparak. Ben öyle kurmuştum USB 2.0/3.0 driverlarını entegre ederek yazdırmıştım Gigabyte'in Tool'u ile.
Soruna gelirsek, USB driverları yok diye Windows 7'nin yada BIOS'a ayar çekmen lazım.
CSM'yi aktif et
Legacy geç (UEFI destekliyor Windows 7 fakat stabil değil)
Çocukca davranıyorsun. Bir çok güncel sisteme W7 kurdurmuşluğum vardır. 28 Mayıs 2022'den bir Screenshot bırakıyorum. Ayrıca kendim modladığım 8. Nesil Kaby Lake-R işlemcinin APU'su da aktif.Size ne ondan? Windows 7 isterse kurabilir kendisine kalmış. Buradaki amaç illa Windows 10/11'a geçirmek değil, yardım etmek.
Windows 7'yi August 2018 sürümü (orijinal Microsoft olan 2018'e kadar güncellemeler vardır.) Veya Gigabyte'in kendi Tool'u ile driver entegresi yaparak. Ben öyle kurmuştum USB 2.0/3.0 driverlarını entegre ederek yazdırmıştım Gigabyte'in Tool'u ile.
Soruna gelirsek, USB driverları yok diye Windows 7'nin yada BIOS'a ayar çekmen lazım.
CSM'yi aktif et
Legacy geç (UEFI destekliyor Windows 7 fakat stabil değil)
Biosa giremiyorum
W7 den vazgeçtim bios açılsa w11 kuracam
Bios ve
Çocukca davranıyorsun. Bir çok güncel sisteme W7 kurdurmuşluğum vardır. 28 Mayıs 2022'den bir Screenshot bırakıyorum. Ayrıca kendim modladığım 8. Nesil Kaby Lake-R işlemcinin APU'su da aktif.
Eki Görüntüle 1971226
Desteklemeyen sisteme Windows 7 kurmak
i7 8550u 930MX laptopa Windows 7 kurmayı deneyeceğim başarırsam sonucu yazacağım. Bundan önce 8.1 kurup başarıyla 8. nesil sürücü port edip kurmuştum.www.technopat.net
Hiç bir şekilde biosa göremiyorumÇocukca davranıyorsun. Bir çok güncel sisteme W7 kurdurmuşluğum vardır. 28 Mayıs 2022'den bir Screenshot bırakıyorum. Ayrıca kendim modladığım 8. Nesil Kaby Lake-R işlemcinin APU'su da aktif.
Eki Görüntüle 1971226
Desteklemeyen sisteme Windows 7 kurmak
i7 8550u 930MX laptopa Windows 7 kurmayı deneyeceğim başarırsam sonucu yazacağım. Bundan önce 8.1 kurup başarıyla 8. nesil sürücü port edip kurmuştum.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.