Arkadaşım W75'in kötü olduğunu söylüyor ve tuşların esneme ve takılma sorunu var dedi. 2 3 ay sonra bekle dedi fark edersin dedi. Ama yeni üretimde bunlar düzeltmişler midir?
Arkadaşım W75'in kötü olduğunu söylüyor ve tuşların esneme ve takılma sorunu var dedi. 2 3 ay sonra bekle dedi fark edersin dedi. Ama yeni üretimde bunlar düzeltmişler midir?
Şimdi baktım klavye neden 8k değil. ben 4k da kullanıyorum sadece meraktan.En son adı X ile başlayan bir arkadaş W75 ile ilgili çok güzel atıp tutuyordu. Ürünün gerçek 8K Hz olmaması harici bir sorunu yok gibi. Önceden olan sorunlar ise yeni üretimlerde düzeltildi zaten.
Şimdi baktım klavye neden 8K değil. Ben 4K da kullanıyorum sadece meraktan.
Bende şimdi böyle bir konu açılmış mı diye baktım.
@WerBeastDu bunu demiş:
Klavyede polling rate testi düzgün yok. Bu yüzden gerçek 8K demek imkansız bildiğim kadarıyla.
Klavye 8K polling rate, 1K scan rate destekliyor olması lazım. Çıkarmadan önce scan rate olarak da 8K olacak demişlerdi lakin yapamamışlar mevcut PCB ile.
Umarım W75'ten pişman olmam. Şu anlık eski Firmware'i indirdim yenisi gelecekmiş. Sorun çıkmazsa iyidir.
Yenisi gelecekmiş diye söyleyen:
@MacBethad
Atabilirseniz olur.klavyede polling rate gereksiz görüyorum zaten çok önemli değil fakat şimdi firmware olayı çıktı umarım sorun çıkmaz.Klavyelerde düzgün Hz testi var. Yapabileceksen atayım 2K 3K mı ne tıklaman gerek ama. Yabancı incelemede 1K Hz olduğunu söylemişlerdi. Zaten 8K Hz sabit beklemek saçma W75'te.
Yanlış hatırlamıyorsam buydu. https://github.com/mat1jaczyyy/Keyboard-InspectorAtabilirseniz olur.klavyede polling rate gereksiz görüyorum zaten çok önemli değil fakat şimdi firmware olayı çıktı umarım sorun çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.