W75 vs Ajazz AK820

Farosdos

Decapat
Daha fazla  
W75 ile Ajazz AK820 Pro arasında seçim aşamasındayım. Arada yaklaşık 1500 TL fark var. Klavyeyi ağırlıklı olarak yazılım için kullanacağım, zaman zaman da Minecraft ve Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Switch hissiyatı ve genel kalite açısından bu fiyat farkını gerçekten hak ediyor mu?

Sadece bu iki model üzerinde yanıt verin.

Ajazz'ı hiç bilmem ama önermem de. Çünkü bozuldu mu teknik servisi yok. Fakat W75'in kutusunu bile açsan sanırsam ilgileniyorlar çünkü direkt Wraith'in kendi ürünü. Ayrıca W75'te CS2'de dümenden yasaklı olan ve Valorant'ta da çok işe yarayan Snap Tap özelliği de var. Ama belki daha popüler bir marka seçseydin marka güvenilirliği için W75 yerine o markayı seçerdim.

W75 ile Ajazz AK820 Pro arasında seçim aşamasındayım. Arada yaklaşık 1500 TL fark var. Klavyeyi ağırlıklı olarak yazılım için kullanacağım, zaman zaman da Minecraft ve Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Switch hissiyatı ve genel kalite açısından bu fiyat farkını gerçekten hak ediyor mu?

Sadece bu iki model üzerinde yanıt verin.
Biri mekanik diğeri manyetik. Kullanım amacınıza göre değişir. Oyun biraz ağırlık veririm dersen manyetik olumlu etki edecektir. Manyetik olarak W75 gayet güzel. Mekanik olarak bence eğer ekran takıntınız yoksa bu fiyata Mchose Z75S alınır ama elbette seçim sizin.

Ajazz'ı hiç bilmem ama önermem de. Çünkü bozuldu mu teknik servisi yok. Fakat W75'in kutusunu bile açsan sanırsam ilgileniyorlar çünkü direkt Wraith'in kendi ürünü. Ayrıca W75'te CS2'de dümenden yasaklı olan ve Valorant'ta da çok işe yarayan snap tap özelliği de var. Ama belki daha popüler bir marka seçseydin marka güvenilirliği için W75 yerine o markayı seçerdim.
Peki aradaki 1500TL farkı hak eder mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı