Kararsız kaldım W75, W60 ve MAD68 ile.
Kararsız kaldım W75, W60 ve MAD68 ile.
Başka manyetik klavye önerileriniz varsa onları da alabilirim ATK68V2 IDE düşünüyorum
max 6 binNet bir bütçe verebilir misiniz?
bbl değilde yeni üretim yazan mavi rengi falan olanW75 BBL ise alinmaz, W60'ta alinmaz. Ikiside yeni klavyeler ve yenu switchler kullaniliyor hicbir bilgi yok klavyenin ici hakkinda. Suan almak icin cok erken. Ne zaman birisi klavyenin icini acip bakar veya wraith duzgunce aciklar o zaman alinir iste. Madlionsta kronik sorunun direkt kendisi. Hicbiri alinmaz.
Manyetik istiyorsan:
Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Coverzone Ajazz AK680 Max%68 Manyetik Switch, 3000mAh Batarya 8000 Hz Kablolu-1000 Hz Polling Rate Kablosuz Manyetik Klavye RGB Arkadan Aydınlatmalı Özelleştirilebilir Tuşlar (AK680 Max - Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Mekanik istiyorsan:
Mağaza sayfası - bütün ürünler burada
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’dewww.gaming.gen.tr
sağolun bbl versiyonu değil değilmi bu mavili olandan bahsediyorsunuzW75 kullanıyorum memnunum hocam. W60 henüz yeni çıktı ve Wraith kendi switchlerini kullanıyor bu modelde o yüzden pek bir bilgim yok. W75'in kullanıcısı olarak sana bu klavyeyi önerebilirim.
Max 6 bin
BBL değil de yeni üretim yazan mavi rengi falan olan
Sağ olun BBL versiyonu değil değil mi bu mavili olandan bahsediyorsunuz
max 6 bin
bbl değilde yeni üretim yazan mavi rengi falan olan
sağolun bbl versiyonu değil değilmi bu mavili olandan bahsediyorsunuz
W75. diğerleri kötü. Direkt ele.
Şu an stokta yok. Yakın zamanda gelecektir.Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Stok beklemek istemiyor isen BBL versiyonunu alabilirsin.
yurtdışında tanıdığım yok malesefVarsa yurtdışında tanıdığınız, özellikle Almanya, Hollanda, Fransa Wooting 60HE getirtebilirsiniz yoksa; NuPhyX BH65 Klavye (Manyetik Switch / HE)
stok yoksa bile beklerim sıkıntı değilyurtdışında tanıdığım yok malesef
şimdi ben gen kararsız kaldım
NuPhyX BH65 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com Nuphy Air75 HE Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com ATK68 V2 PRO Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com