W75 vs W60 vs MAD68

RuLingko

Femtopat
Daha fazla  
Kararsız kaldım W75, W60 ve MAD68 ile.

Başka manyetik klavye önerileriniz varsa onları da alabilirim ATK68V2 IDE düşünüyorum

Son düzenleme:
W75 kullanıyorum memnunum hocam. W60 henüz yeni çıktı ve Wraith kendi switchlerini kullanıyor bu modelde o yüzden pek bir bilgim yok. W75'in kullanıcısı olarak sana bu klavyeyi önerebilirim.

W75 iyi W60 yeni çıktı mad lionsda kronik sorunlu diye biliyorum.

Başka manyetik klavye önerileriniz varsa onları da alabilirim ATK68V2 IDE düşünüyorum

W75 BBL ise alinmaz, W60'ta alinmaz. Ikiside yeni klavyeler ve yenu switchler kullaniliyor hicbir bilgi yok klavyenin ici hakkinda. Suan almak icin cok erken. Ne zaman birisi klavyenin icini acip bakar veya wraith duzgunce aciklar o zaman alinir iste. Madlionsta kronik sorunun direkt kendisi. Hicbiri alinmaz.

2500 TL bandinda Manyetik istiyorsan:

Mekanik istiyorsan:

Tam butce nedir?

Net bir bütçe verebilir misiniz?
max 6 bin

bbl değilde yeni üretim yazan mavi rengi falan olan

W75 kullanıyorum memnunum hocam. W60 henüz yeni çıktı ve Wraith kendi switchlerini kullanıyor bu modelde o yüzden pek bir bilgim yok. W75'in kullanıcısı olarak sana bu klavyeyi önerebilirim.
sağolun bbl versiyonu değil değilmi bu mavili olandan bahsediyorsunuz

W75. diğerleri kötü. Direkt ele.

Max 6 bin

BBL değil de yeni üretim yazan mavi rengi falan olan

Sağ olun BBL versiyonu değil değil mi bu mavili olandan bahsediyorsunuz

Şu an stokta yok. Yakın zamanda gelecektir.
Stok beklemek istemiyor isen BBL versiyonunu alabilirsin.

max 6 bin

bbl değilde yeni üretim yazan mavi rengi falan olan

sağolun bbl versiyonu değil değilmi bu mavili olandan bahsediyorsunuz

Standart W75 suan stoklarda yok. Ayni donusumu W75 icinde yapacaklar. Alinmaz kisaca suan. Butce 6000 ise birini al geç. Butcr yakiyorken V68 alma Pro al, tam aluminyum kasa.

BBL versiyonuda yeni switchleri kullaniyor. Ne zaman wraith duzgunce bir aciklama yapar veya birisi klavyenin icini acip bakar o zaman alinir. Suan alinmaz BBL edition ve W60.

Varsa yurtdışında tanıdığınız, özellikle Almanya, Hollanda, Fransa Wooting 60HE getirtebilirsiniz yoksa; NuPhyX BH65 Klavye (Manyetik Switch / HE)
yurtdışında tanıdığım yok malesef

şimdi ben gen kararsız kaldım

stok yoksa bile beklerim sıkıntı değil

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…