W8.1 format atarken tekrar başlama sorunu

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 765
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
P

pusat57

Ziyaretçi
Arkadaşlar 2 gün önce sistemim çöktü. Bende USB bellekte W8.1 vardı ama bellek kayıp olmuştu. Yenisini aldım ve W8.1 Technopat indirme bağlantılarından indirip USB'ye yazdım. Format işlemine geçtim ve kurulum ekranında Key'i girdikten sonra Windows dosyaları yükledikten sonra kurulumun devam edebilmesi için PC'yi tekrar başlattıyorken tekrardan en başa kurulum ekranına döndü. Bunu sürekli yaptı. Bende ne alaka ise çaresizlikten Hdd'kin sata kablosunu çıkardım SSD'ye kuracağım için Windows'u. Neyse sonra modemi de kapattım ve tekrar denedim bu sefer oldu. HDD ile bir alakası yoktur tabi. İnternet açık olduğu için mi tekrar kurulum ekranına döndü?

USB belleği BIIOS'tan ilk sıraya aldığınız için sistem, tekrar USB bellekten boot etti. Bundan sonra Boot Menu tuşu ile format atın.
Tamam o zaman. İnternet ile bir alakası yok mu? Zira bir Telefonumdan internete girdim ve kapalı olsun diye bir yazı görmüştüm. Ayrıca evet ilk sıraya almıştım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pusat57, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı