S Serhat Cakmak Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #1 Merhaba bilgisayara format atma zamanı geldi gibi, araştırma yaptım fakat şu şekilde bir şey buldum. Ne kadar yararlı ve gerçekten normal formatmı atıyor yoksa eksik olarak mı yapıyor bunun hakkında bilgil almak istiyorum. Tüm dosyaları siliyor mu ?
Merhaba bilgisayara format atma zamanı geldi gibi, araştırma yaptım fakat şu şekilde bir şey buldum. Ne kadar yararlı ve gerçekten normal formatmı atıyor yoksa eksik olarak mı yapıyor bunun hakkında bilgil almak istiyorum. Tüm dosyaları siliyor mu ?
ParkaVenue Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #2 Herşeyi Kaldırın Derseniz Sistem İlk günki Gibi Olur. Dosyalar etkilenmeden ise gereksiz dosyaları siler Sistemin Yararına Olur.
Herşeyi Kaldırın Derseniz Sistem İlk günki Gibi Olur. Dosyalar etkilenmeden ise gereksiz dosyaları siler Sistemin Yararına Olur.
S Serhat Cakmak Hectopat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2014 #3 O zaman W8'de format CD'si gibi bir şeye gerek kalmıyor öylemi normal format şeklinde atılıyor ? Aynı CD ile yapıyormuşuz gibi ?
O zaman W8'de format CD'si gibi bir şeye gerek kalmıyor öylemi normal format şeklinde atılıyor ? Aynı CD ile yapıyormuşuz gibi ?
F fatih52 Ziyaretçi 8 Aralık 2014 #4 Evet. Sıfırlama seçeneği ile yaparsanız DVD ile kurulum yapmış gibi olur. Ama DVD ile de kurulum yapabilirsiniz.
Evet. Sıfırlama seçeneği ile yaparsanız DVD ile kurulum yapmış gibi olur. Ama DVD ile de kurulum yapabilirsiniz.