W8 Loading Ekranında Donuyor

eren6789

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Hangi birini anlatayım?
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşın tavsiyesi üzerine geldim ve forumda yeniyim. Bir sıkıntım var ona burada yardımlarınızla çare bulabileceğimi söyledi. Hemen sıkıntıma geçiyorum. Eskiden W7 olan bilgisayarımı bi süre önce W8e yükselttim.
Sıkıntım şu:
Bilgisayarı power tuşuna basarak açıyorum. Açılma işlemi bitmeden son 1 adım önce W8 logosu geliyor ve orada donup kalıyor. Saatlerce beklediğim de oldu hiçbir tepki olmuyor. O halde iken bilgisayara reset atıyorum. Tekrar açılırken o W8 logosunda yani kaldığı yerde bu sefer kalmadan açılıyor. Yani bilgisayarı her açmak istediğimde mutlak olarak reset atmak zorunda kalıyorum. 1 hafta önce kadar format da attım ama durum değişmedi. Ayriyetten PC W7 iken de bazen yapıyordu bunu. Umarım net anlatabilmişimdir sorunumu.
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizde iki adet sabit disk var anlaşılan. Aynı sorun eski bilgisayarımda başıma gelmişti. Her iki diskinde SATA kablolarını değiştirin. Sorununuz çözülecektir. Zira Windows yüklenirken herhangi bir disk eklenirse yüklemeyi durdurur ve işlemi yarıda keser. Sadece beklersiniz. :)

Teşekkür ederim. Derhal çalışma aşamasına geçip deneyeceğim. Bir kurcalayayım inşallah olur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı