WADS parmak şekli kullanan var mı?

ysf38

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520m pro anakart / Nvidia gtx 1650 / Amd ryzen 5 5600 / M2 512 gb ssd / 16 gb ram
Küçükken GTA oynarken parmağım yetişmediği için W tuşuna işaret parmağım ile basardım şimdi de.

W: İşaret parmağı.
A: Orta parmak.
D: Baş parmak.
S: İşaret ya da baş parmak olarak kullanıyorum, böyle alıştım. Rekabetçi oyunlarda hiç sorun çekmiyorum. Ortalama bir oyuncuyum hatta daha rahat geliyor.
İnsanlar böyle rekabetçi oyun falan oynanmaz falan diyor ama bana normali zor geliyor.
Benim gibi kullananlar var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam yılardır bende oynuyorum böyle siz nasıl rahat oynuyorsanız oynayın.

45 derecede felan mı böyle kullanıyorsunuz hocam?

Hocam CTRL tuşu, alt tuşu space tuşu, hepsine bas parmağımla basıyorum. Kendi klavye tutuşunuzun garip olduğunu düşünmenize gerek yok, çünkü ben daha kendim gibi birine denk gelemedim

Dosya Ekleri

• 17536021439504792034199283242920.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 26
Konuyu gördükçe çok garipsedim insanların oyun oynayışını.
Her şeyi anladım da @aimhack hocam baş parmağınıla Shift'e nasıl basıyorsunuz aklım almıyor.

Sanırım en düz benimki ben W orta, a yüzük, D işaret, S boşta basarken W tuşunu bırakıp orta parmağımla tıklıyorum.
Serçe parmağımla Shift ve CTRL'ye basıyorum, baş parmağımla space basıyorum, bunlar harici bir şeye genelde uzakta olanlara işaret parmağımla basıyorum.

Hocam W tusuna orta parmakla W, a-Q tuslarina yuzuk parmagiyla, e-D tuslarinada isaret parmagiyla basiyorum bas parmagimlada Shift ve space kullanıyorum kisacasi ben 4 parmak oynuyorum serce parmak islevsiz kalıyor benim icin.

Hocam W tusuna orta parmakla W, a-Q tuslarina yuzuk parmagiyla, e-D tuslarinada isaret parmagiyla basiyorum bas parmagimlada Shift ve space kullanıyorum kisacasi ben 4 parmak oynuyorum serce parmak islevsiz kalıyor benim icin.

Shift'e basıp zıplamak istersen nasıl yapıyorsun onu.

Shift'e basıp zıplamak istersen nasıl yapıyorsun onu.

Yüzük parmağımla Shift basıp baş parmağımla space yapıyorum, bunlar saniyelik şeyler olduğu için sorun yaratmıyor benim için, bir de çocukluktan beri yıllardır sadece bu şekilde oynadığım için gayet rahat geliyor. Hocam farede nasıl kullandigimi görseniz inanmazsınız bence

Fare sol tıkına baş barmağınla basıyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…