Evet cumartesi günü elime ulaştı. 2 gündür kullanıyorum gayet hoşuma gitti kalitesi ve yüzeyi harika diyebilirim avuç içiyle bile mouseu tutabilirsin hissiyatı çok güzel ve terletmiyor.
Ergo mouse seviyorsanız eğer çok beğenirsiniz sizde. Ben simetrik ajazz 159 prodan buna geçtim ama kaldığım yerden devam ediyor gibiydim hiç yadırgamadım.
Tabi bir öncesinde ec3-c kullandım ikisininde shape i birebir aynı neredeyse. Özetle memnunum bende çekinerek almıştım ama hiç üzmedi.
Sadece not olarak şunu söyliyim kanagawa modelinin switchleri raesha optik, diğer renklerin ise huano mekanik bilgin olsun.
Ben ikisinide denemiş birisi olarak bunu daha yumuşak ve hafif buldum. Huano biraz daha sert tık tık diyebilirim. Ben kanagawa olanı aldım görünüş olarakta zaten mükemmel hem switch hissiyatını daha çok sevdim.