Y yunusemretl Hectopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmayacağım. Wake on LAN güzel bir şey bununla PC açabiliyorum ama nasıl kapatabilirim, kapatma özelliği var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Merhaba arkadaşlar, lafı uzatmayacağım. Wake on LAN güzel bir şey bununla PC açabiliyorum ama nasıl kapatabilirim, kapatma özelliği var mı?
Selcuku Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #2 Bu sayfayı inceleyerek adımları uygulayınız, sorunun cevabı detaylı olarak bu olabilir. LAN üzerindeki bir Bilgisayarı Kapatma veya Uyandırma Artı 0 Eksi
Bu sayfayı inceleyerek adımları uygulayınız, sorunun cevabı detaylı olarak bu olabilir. LAN üzerindeki bir Bilgisayarı Kapatma veya Uyandırma
KS KS Y yunusemretl Hectopat Katılım 17 Mayıs 2019 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 Selcuku dedi: Bu sayfayı inceleyerek adımları uygulayınız, sorunun cevabı detaylı olarak bu olabilir. LAN üzerindeki bir Bilgisayarı Kapatma veya Uyandırma Genişletmek için tıkla... Reis ona baktımda pek fazla bişey anlamadım ve telefondan kapatmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Selcuku dedi: Bu sayfayı inceleyerek adımları uygulayınız, sorunun cevabı detaylı olarak bu olabilir. LAN üzerindeki bir Bilgisayarı Kapatma veya Uyandırma Genişletmek için tıkla... Reis ona baktımda pek fazla bişey anlamadım ve telefondan kapatmak istiyorum.