Ben yamalı bir şekilde oynamıştım fakat nereden indirdiğini hatırlamıyorum
Şuan bilgisayar elimde değil ama 1 ay kadar beklerseniz nereden indirdiğini bulabilirim yamanın dosyalarına bakarak
Rica ederim, keşke bilgisayarım elimde olsaydı da hemen atabilseydim. Ama ben de bulamamıştım uzun bir süre tek tek yamaları indir kurulumunu yap dene. Gerçek yamayı bulana kadar uğraş. Çünkü çoğu yarım yamalak çeviri yapmış.
Aynen.Hatta 1. sezonu bitirdim ikiyi oynayamadım yama sıkıntısından dolayı ingilizce oynamaya çalış tım fakat yarım yamalak anlıyordum.Umarım bilgisayarınız elinize geçince bulabilirsiniz (yani zaten tüm sezonları biliyorum,izledim fakat insanın oynayası geliyor)
YAMA sanırım buradan indirmiştim. Dosyaları bulamadım sistemimde. Muhtemelen silmişim şuan sistemde sadece Definitive Series var. Umarım doğru linktir.
YAMA sanırım buradan indirmiştim. Dosyaları bulamadım sistemimde. Muhtemelen silmişim şu an sistemde sadece Definitive series var. Umarım doğru linktir.
Çok sağ ol ama aylar geçtiği için oyunu silmiştim xD yinede bu kadar zaman sonra yardım etmek istemen çok hoş teşekkür ederim belki oyunu geri yüklersem attığınız yamayı kullanırım
Çok sağ ol ama aylar geçtiği için oyunu silmiştim xD yine de bu kadar zaman sonra yardım etmek istemen çok hoş teşekkür ederim belki oyunu geri yüklersem attığınız yamayı kullanırım