Walkman Tavsiyesi

Taha Kortulu

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sony kulaklığımı kuzenimin Walkman’ine taktığımda çok güçlü bass veriyor ve cidden o sesi hiçbir telefonda vermiyor. Bende Walkman almayı düşünüyorum hangi modeli önerirsiniz? Bende bir tane var ama çok kısık ve güçsüz ses veriyor bu yüzden yenisini alıcam. Aslında böyle bir şey yapmıycaktım fakat ses sistemim yüzünden komşulardan şikayet gelince mecbur kaldım. Bütçem Maksimum 150 TL. İkinci el İpod önerenler var cevabım şu, Biraz fanboyluk gibi olcaktır ama Sony’i Apple’a değişmem. Hele Müzik konusunda Sony’den iyisi yoktur.

Benim walkman'imde de var fakat benimkisi bir işe yaramıyor. Benimkini bi araştırdım kısık ses problemi varmış. Bu yüzden yenisine bakıcaz. Önerdiğinizi beğendim daha farklı tavsiye veren olmazsa para biriktirip almaya gitcem.

Sony kulaklık konusunda gerçekten süper. Fan boyluk gibi olmasın ben de Samsung kullanıyorum fakat HTC One ve SONY Walkman'ı karşılaştıramazsın bile. HTC Beats Audio teknolojisi bütün kulaklıkların performanslarından çok daha üst seviyededir. 10 dakika durdurmadan müzik dinleyemezsin HTC ONE'da. Sony'de süper fakat bir HTC ONE hiçbir zaman olamaz kulaklık performansı konusunda. Şimdi kulaklık önerisine gelecek olursak bence 150 TL vermene gerek yok. Bu kulaklıkta WALKMAN uyumlu ve gayet güzel çalışıyor. İşini görür diye düşünüyorum.
Sony Mdrex15lpli.ae Kulakiçi Kulaklik Mavi 43962487 - n11.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…