Wallet mining yasal mı?

SemihOyuncuYT78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Instagram'da keşfetime hep bu videolar çıkıyor. Ben de uygulama buldum Crypto Ice adında ama paralı. Almaya değer mi? Yasal mı? Anlamadım, birisi bu uygulamaya wallet mining diyor, diğerleri Bitcoin mining diyor. Anlamadım gitti, bana detaylıca anlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sence hulk gerçek olabilir mi? Öyle uygulamalar sahte dostum yani şöyle düşün adam kendisi bulup para kazanması varken dağıtıp neden para kazanma ihtimalini azaltsın ki?

Hocam yalan değil büyük bir ihtimal ama sizde haklısınız yani adam kendisi kazar ama hocam bir bakın Cryptoice adı hocam inceler misiniz belki fikriniz değişir.
Sence hulk gerçek olabilir mi? Öyle uygulamalar sahte dostum yani şöyle düşün adam kendisi bulup para kazanması varken dağıtıp neden para kazanma ihtimalini azaltsın ki?

Bana da o iş çok enteresan gelmişti. Sahte.

En iyi iş freelance internetten çalışmak. Yapay zekayla belki köşeyi bile dönersiniz.

Freelance olacağım ama onda da iş bulamadım yani güvenemedim sitelere.

Hocam yalan değil büyük bir ihtimal ama sizde haklısınız yani adam kendisi kazar ama hocam bir bakın Cryptoice adı hocam inceler misiniz belki fikriniz değişir.
Kimse zengin olacakken bunu dağıtmaz. Bu uygulamalar çok öyle güvenilir de değil zaten. Parasını alamayanlar da gördüm ben.

Upwork güzeldir.

Konu açmadan önce eski konuları kontrol etmeniz faydalı olacaktır...

@713447 hocam bu Cryptoice biraz hırsızlığa kaçıyor peki size bir soru sormak istiyorum bu Telegram'da ton coin var ona başlasam onda bir şey var mı acaba ton coin şu an girdim ama yasal mı hemen kapatabilirim yasak ise.

Hocam cevap verir misiniz müsait seniz çünkü yasak da sileceğim kendimi tehlikeye atmak istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…