ANKARA_MESSI Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer koltukta 24 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Bugün Chrome tarayıcımı açıp YouTube'a girecek idim ki bana şöyle bir şey geldi (aşağıda görseli bulunmakta) ve ne zaman YouTube girmeye çalışsam bu oluyor. Virüs müdür bana söylerseniz sevinirim. İyi forumlar. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar. Bugün Chrome tarayıcımı açıp YouTube'a girecek idim ki bana şöyle bir şey geldi (aşağıda görseli bulunmakta) ve ne zaman YouTube girmeye çalışsam bu oluyor. Virüs müdür bana söylerseniz sevinirim. İyi forumlar.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 24 Haziran 2021 #2 İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım, güvenli modu ağ ile birlikte etkinleştirerek YouTube sitesine tekrar girin, eğer sorun yoksa zararlı olabilir. Artı 0 Eksi
İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım, güvenli modu ağ ile birlikte etkinleştirerek YouTube sitesine tekrar girin, eğer sorun yoksa zararlı olabilir.