Eline sağlık bence gayet güzel olmuş zaten sevdiğim renkler çuk oturmuş teknik olarak yorum yapamıcam ama görüntü hoş
Bunu aynısını WarEX olarak yapabilirsen seve seve kullanırım
Eline sağlık bence gayet güzel olmuş zaten sevdiğim renkler çuk oturmuş teknik olarak yorum yapamıcam ama görüntü hoş
Bunu aynısını WarEX olarak yapabilirsen seve seve kullanırım
Düzenlemeyi yeni gördüm, yapmak isterdim fakat 1 saate yakın bir uğraşımı bu şekilde vermeyi seven birisi değilim kusura bakmayın Belki ilerleyen zamanlarda bir templete yapıp sunarım, yapamayanlarada hazır editini yaparım.
İnsanların kendi alan içlerinde kullanması benim için problem yaratmaz. Sağ sola ben yaptım demesinler yeterli Zaten çok popüler bir yerde görürsem benden habersiz, telifi yerler.
Arşiv olmadan normal değil mi? Bütün efekt resimelerini arayıp yerleştirip düşünüp yerleştirmek çokta kolay iş değil. Arşiv olsaydı bu kadar uzun sürmezdi, formatta yanlşı HDD silinmesi sornası gitmişti herşeyim.
Arşiv olmadan normal değil mi? Bütün efekt resimelerini arayıp yerleştirip düşünüp yerleştirmek çokta kolay iş değil. Arşiv olsaydı bu kadar uzun sürmezdi, formatta yanlşı HDD silinmesi sornası gitmişti herşeyim.