Wallpaper Engine 2 bilgisayarda kullanılabilir mi?

yer fıstığı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI
AMD Ryzen 5 5600
GIGABYTE A520M-H
GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X
Meslek
Öğrenci
Benim Steam hesabımda Wallpaper Engine var. Ablam da yükleyecekmiş, benimle aynı hesapta kullanma şansı var mı? Aile paylaşımını desteklemiyor.

Bir hesapta Wallpaper Engine açıkken Steam'i kapatırsanız arka plandanda sorun olmaz.

Nette şöyle birşey yazmşlar dene istersen :
''aile paylaşımı da yapılabiliyor zaten. arkadaşının hesabına girip atölyeden beğendiklerine abone olup sonra çevrim dışına alıp kendi steam hesabına geçsen bile pcyi her başlattığında senin abone olduğun wallpaper hareketli olarak açılıyor.''

Peki ben kendi bilgisayarımda wallpaper eklesem ona da güncelleme gidecek değil mi?

Peki ben kendi bilgisayarımda wallpaper eklesem ona da güncelleme gidecek değil mi?

Aynı hesap olduğu için potansiyel animekızlı wpleri o da görecektir emin olabilirsiniz buna ekstra olarak ablanız Steam'den bir kere ayarladıktan sonra sıkıntısız kullanabilir diye düşünüyorum çünkü başlangıçta Steam açılmasa bile program çalışıyor

Eğer başka bir Steam hesabını aktif kullanıyorsa sıkıntı hesaptan çıkış yaptığında patlayabilir denemeden bilemeyiz.

Yaptim tek sıkıntısı ben yeni wallpaper ekledigimde onun da uygulamaya girebilmesi icin programi guncellemesi gerek teşekkür ederim.

Kullanirsin. Uygulama zaten Steam olmadan da calisabiliyor. Duvar kagitlarini atolyeden indirdikten sonra Steam kapaliyken calistir, Steam'i acsan bile bagli gozukmez.

Kasamda Steam'in otomatik baslamasi kapali, Wallpaper Engine'in acik. Sistemi actigimda Steam olmadan calisiyor.

Benim Steam hesabımda Wallpaper Engine var. Ablam da yükleyecekmiş, benimle aynı hesapta kullanma şansı var mı? Aile paylaşımını desteklemiyor.

Ben hem dizüstü bilgisayarımda hem de masaüstü bilgisayarımda kullanıyorum bir sorun çıkmadı bende iki bilgisayarımda da aynı Steam hesabı var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı