Wallpaper Engine alınır mı?

Güzel alınabilir, ancak arkada ekran kartını kullanıyor haberin olsun, yani PC boştayken bile kullanıyor.

O zaman almıyalım ekran kartını bitirirse miner virüslere gerek kalmaz.

Sizde nasıl olur bilmem ama canlı duvar kâğıdı açıkken boşta %20 ile %40 arasında (kaliteye göre değişir) değişiyordu bende.

Ekran kartını kullanması o kadar sıkıntılı mı? Bende 30-40 kullanıyor.

Sıkıntılı tabii ömrü düştügünü düşünüyorum yeni kart taktırmak hem pahalı hem de laptop ise imkansız.

Güzel alınabilir, ancak arkada ekran kartını kullanıyor haberin olsun, yani PC boştayken bile kullanıyor.

Hocama katılıyorum oyun oynarken arka plandan kapatıyorum 1050 Ti gibi günümüz oyunlarında zorlanan kartiniz var ise performansta düşüş yaşananabilir.

İade ettiydim o yüzden ama gerçekten güzel gözüküyor yalan yok.

Sıkıntılı tabii ömrü düştügünü düşünüyorum yeni kart taktırmak hem pahalı hem de laptop ise imkansız.

Laptopta kullanıyorum 2. ekran kartını kullanıyor farklı uygulama açınca da ekran kartını kullanmıyor.

Hocama katılıyorum oyun oynarken arka plandan kapatıyorum 1050 Ti gibi günümüz oyunlarında zorlanan kartiniz var ise performansta düşüş yaşananabilir.

Bende oyun acılınca kapanıyor kendisi.

Laptopta kullanıyorum 2. ekran kartını kullanıyor farklı uygulama açınca da ekran kartını kullanmıyor.

Anlamadıgım şey 2 tane mi ekran kartın var laptop de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…