Wallpaper Engine alınır mı?

Daha fazla  
Wallpaper engine almayı düşünüyordum uzun süredir. Şu an Steam'de 3 dolar sanırım alınırmı? (Lively ile filan uğraşmak istemiyorum.)

Atölye de sayısız duvar kağıdı var masaüstü kullanıyorsanız kesinlikle alınır.

Bedava. Gerekli ayarları yaptığınız takdirde de FPS'den kayıp yaşamazsınız.

Lively Wallpaper da güzeldir. İnternette yüz binlerce hareketli wallpaper bulabiliyorsunuz ama .mp4 formatında yüklendiği için özelleştirme konusunda sınırlı. Ayrıca Steam Atölye içeriği de sınırsız olduğu için alabiliyorsanız kesinlikle alın. Crack şekilde Wallpaper Engine kullanmayı denemiş biri olarak, Lively Wallpaper ile uğraşmaktan farkı yok. O yüzden alabilecek durumdaysanız alın, geçin güzel bir uygulama, arka plana önem veriyorsanız.

Wallpaper Engine almayı düşünüyordum uzun süredir. Şu an Steam'de 3 dolar sanırım alınır mı? (lively ile filan uğraşmak istemiyorum.)

Alınır ama arkadaşın dediği gibi görüntüye önem veriyorsan sistemin düşük ise FPS kaybı yaşabilirsiniz oyun içinde.

Wallpaper Engine kullanımı oldukça kolay ve bence Lively Wallpaper uygulamasından daha iyi bir seçenek. Zamanında 15-20 TL gibi bir fiyata satın almıştım; şu an bu kadar uygunken bu fırsatı kaçırmamanızı öneririm.

Alınır ama arkadaşın dediği gibi görüntüye önem veriyorsan sistemin düşük ise FPS kaybı yaşabilirsiniz oyun içinde.
Masaüstünde değilken durdurma seçeneği bulunduğu için performans üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…