Hamza2334 Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #1 Bir duvar kağıdı gördüm ve çok beğendim, Wallpaper Engine Steam atölyesindeymiş bende Wallpaper Engine yok. Duvar kağıdını masaüstüme ayarlamak için Wallpaper Engine almam gerekiyor mu?
Bir duvar kağıdı gördüm ve çok beğendim, Wallpaper Engine Steam atölyesindeymiş bende Wallpaper Engine yok. Duvar kağıdını masaüstüme ayarlamak için Wallpaper Engine almam gerekiyor mu?
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 16 Kasım 2020 #2 Evet gerekiyor ama pek önermiyorum aslında hem para vereceksiniz hem bilgisayarı sömürecek ama tabii ki sizin kararınız
Evet gerekiyor ama pek önermiyorum aslında hem para vereceksiniz hem bilgisayarı sömürecek ama tabii ki sizin kararınız
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #3 Ben severek kullanıyorum eğer sistemin RGB senkron bi sistemse monitörle birlikte tam tamamlıyor ayarladığın wallpaper.
Ben severek kullanıyorum eğer sistemin RGB senkron bi sistemse monitörle birlikte tam tamamlıyor ayarladığın wallpaper.
B ----_____Berk_____---- Hectopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #4 russian.pancake dedi: Evet gerekiyor ama pek önermiyorum aslında hem para vereceksiniz hem bilgisayarı sömürecek ama tabii ki sizin kararınız Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM kullanıyor?
russian.pancake dedi: Evet gerekiyor ama pek önermiyorum aslında hem para vereceksiniz hem bilgisayarı sömürecek ama tabii ki sizin kararınız Genişletmek için tıkla... Kaç GB RAM kullanıyor?
B bosgezenadam Kilopat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #5 İçerisinde kaybolacağınız bir uygulama ve her şey düşünülmüş. Parasının hakkını sonuna kadar hakeden bir program. Almanızı şiddetle tavsiye ederim.
İçerisinde kaybolacağınız bir uygulama ve her şey düşünülmüş. Parasının hakkını sonuna kadar hakeden bir program. Almanızı şiddetle tavsiye ederim.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 49 16 Kasım 2020 #6 ----_____Berk_____---- dedi: Kaç gb ram kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Ram harcamıyor pek ama, ekran kartını sömürüyor. Boşta 35 derece kartım 60 derecede çalışıyordu.
----_____Berk_____---- dedi: Kaç gb ram kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Ram harcamıyor pek ama, ekran kartını sömürüyor. Boşta 35 derece kartım 60 derecede çalışıyordu.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #7 O fotoğrafı başka bir yerden bulamıyorsanız almak durumundasınız. Zaten ucuz bir program, biraz kurcaladığınızda çok hoşunuza gidecektir.
O fotoğrafı başka bir yerden bulamıyorsanız almak durumundasınız. Zaten ucuz bir program, biraz kurcaladığınızda çok hoşunuza gidecektir.
R russian.pancake Centipat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 498 16 Kasım 2020 #8 ----_____Berk_____---- dedi: Kaç GB RAM kullanıyor? Genişletmek için tıkla... GB RAM denemez ama çok iyi bir sistem değilse sistemini zorlayabilir her bilgisayarı açışında masaüstündeki ayarladığınız duvar kağıdını getirmeye çalışır veya masaüstüne geçiş vs. RAM harcar doğal olarak bu işlemler de.
----_____Berk_____---- dedi: Kaç GB RAM kullanıyor? Genişletmek için tıkla... GB RAM denemez ama çok iyi bir sistem değilse sistemini zorlayabilir her bilgisayarı açışında masaüstündeki ayarladığınız duvar kağıdını getirmeye çalışır veya masaüstüne geçiş vs. RAM harcar doğal olarak bu işlemler de.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Kasım 2020 #9 Shinsai dedi: Ram harcamıyor pek ama, ekran kartını sömürüyor. Boşta 35 derece kartım 60 derecede çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunda kendini durduruyor.
Shinsai dedi: Ram harcamıyor pek ama, ekran kartını sömürüyor. Boşta 35 derece kartım 60 derecede çalışıyordu. Genişletmek için tıkla... Dostum oyunda kendini durduruyor.
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 16 Kasım 2020 #10 Yüksek seviyede sisteminiz ve ekipmanınız varsa öneririm. Onun dışında bilgisayar sömürmekten başka bir şeye yaramıyor. aa12 dedi: Dostum oyunda kendini durduruyor. Genişletmek için tıkla... Boşta sömürmesi güzel bir şey değil. Ömür meselesi...
Yüksek seviyede sisteminiz ve ekipmanınız varsa öneririm. Onun dışında bilgisayar sömürmekten başka bir şeye yaramıyor. aa12 dedi: Dostum oyunda kendini durduruyor. Genişletmek için tıkla... Boşta sömürmesi güzel bir şey değil. Ömür meselesi...