Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.006 Makaleler 4 Çözümler 49 16 Kasım 2020 #11 aa12 dedi: Dostum oyunda kendini durduruyor. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum bende olmuyor FPS düşüşü yaşadığım için kendim manuel olarak durduruyorum.
aa12 dedi: Dostum oyunda kendini durduruyor. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum bende olmuyor FPS düşüşü yaşadığım için kendim manuel olarak durduruyorum.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 16 Kasım 2020 #12 Shinsai dedi: Valla bilmiyorum bende olmuyor FPS düşüşü yaşadığım için kendim manuel olarak durduruyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda öyle bir seçenek vardı diye hatırlıyorum.
Shinsai dedi: Valla bilmiyorum bende olmuyor FPS düşüşü yaşadığım için kendim manuel olarak durduruyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda öyle bir seçenek vardı diye hatırlıyorum.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #13 Ayarlarda var evet baska uygulama çalışırken durdur şeklinde bi seçenek.