Wallpaper Engine ayarları nasıl olmalı?

Yer
İstanbul
Merhaba herkese. Hayatımda hiç Wallpaper Engine kullanmadım. Uygulamayı satın aldıktan sonra ne yapmam lazım? Hangi ayarları yapmalıyım performans düşüşü yaşamamam için kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ayarlar kısmında oyunları (oyun program vs fark etmez) seçip açıldığında durması veya durup belleği boşaltması gibi seçenekleri mevcut oyunun EXE. Dosyasını seçiyorsun açıkken sonra ne yapması gerektiğini seçiyorsun misal oyuna girince hemen kapanıp belleği boşaltıyor arka planda çalışmıyor. Onun harici default kalitede kullanıyorum.

Açılışta yüksek önceliğe ayarladım ki ben Windows'a girer girmez açılmış oluyor. Playlist yaparsın. Onları da istediğin süre ye göre ayarlarsın. Ben sessiz kullanıyorum.

Performans düşüşü yaşamıyorsun zaten kanka. Oyuna falan girdiğinde kapanıyor zaten. Ek yüksek kaliteye al geç. Boşta bilgisayarın bir tık ısınıyor o kadar.

Farklı bir konuda bu ayarlara denk geldim hocam yapayim mi sizce?

Ayarlarınızı atma imkanınız varmı hocam?

Bu ayarları yaptım şu anlık sizin de bir öneriniz var mı?

FPS'i 30 çektim bilginiz olsun.

Performans düşüşü yaşamıyorsun zaten kanka. Oyuna falan girdiğinde kapanıyor zaten. Ek yüksek kaliteye al geç. Boşta bilgisayarın bir tık ısınıyor o kadar.

Hocam bazı seçeneklerde duraklatmı daha iyi yoksa durdur belleği boşalt seçeneği mi?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.02.20 - 21.49.58.24.png
    221 KB · Görüntüleme: 308
Son düzenleme:

Benim ayarlar böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    1,9 MB · Görüntüleme: 327
Ben hiçbir ayarı ellemedim direkt geldiği gibi kullanıyorum ve hiç zorlamıyor bile bilgisayarı bence ayarları bilgisayar çok güçsüz değilse kurcalamaya gerek yok. Masaüstüne bakmayınca zaten ekran kartını hiç kullanmıyor bile.

Hocam benim 25 FPS yani sistem çok iyi 5800x3D ve 4070 var ama hani bilmiyorum bana güzel görünüyor yani kalite yeterli geldiği için attırmadım fazla. Default ayarlarda. Belki 2K ve 4K da çok fark eder di diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…