Merhaba, Wallpaper Engine kullanıyorum ve şu anda bilgisayarımda aktif olarak kullandığım bir hareketli duvar kâğıdı var bilgisayarımı ne kadar yorar bilmiyorum. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
İşlemci: i512500H.
Ekran kartı: RTX 3050 Ti laptop GPU.
RAM: 16 GB
512 Samsung SSD.
Windows 11 Home kullanıyorum.
Bilgisayarımı yorarsa ne kadar yorar acaba (sürekli olarak açık kalacak sadece oyun oynarken kapatacağım)?
Merhaba, Wallpaper Engine kullanıyorum ve şu anda bilgisayarımda aktif olarak kullandığım bir hareketli duvar kâğıdı var bilgisayarımı ne kadar yorar bilmiyorum. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
RAM: 16 GB.
512 Samsung SSD.
Bilgisayarımı yorarsa ne kadar yorar acaba (sürekli olarak açık kalacak sadece oyun oynarken kapatacağım)?
RAM: 16 GB.
512 Samsung SSD.
Wallpaper Engine'in kendi içinde ayarları var Low medium high gibi medium zaten yeterli olur ve herhangi bir uygulama açtığında Wallpaper Engine'de duruyor yani çok yormaz.