Çözüldü Wallpaper Engine çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alpago28

Centipat
Daha fazla  
Selamünaleyküm sistem her açıldığında eski duvar kâğıdım geliyor. Wallpaper Engine'den farklı duvar kâğıtları seçmeme ragmen her seferinde eski duvar kâğıdı geliyor. Çözümünü bilen var mıdır?

Çözüm
Kankam başlangıç uygulamalırına ata PC her açıldığında çalışsın eğer hala olmuyorsa onun ayarlarına gir anlarsın zaten kolay bir arayüzü var diye hatırlıyorum lively Wallpaper'ı da Microsoft Store'dan indirebilirsin istediğin live görüntüyü wallpaper yapabiliyosun orada.
Kankam başlangıç uygulamalırına ata PC her açıldığında çalışsın eğer hala olmuyorsa onun ayarlarına gir anlarsın zaten kolay bir arayüzü var diye hatırlıyorum lively Wallpaper'ı da Microsoft Store'dan indirebilirsin istediğin live görüntüyü wallpaper yapabiliyosun orada.

Çözüm

Teşekkürler hocam hallettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı