Wallpaper Engine çok yüksek GPU kullanımı

Haggis

Decapat
Makaleler
1
Arkadaşlar Wallpaper Engine kullanıyorum ve NVIDIA ekran kartımın yüzde 20'sini kullanıyor. 2-3 dakika sonra ise Intel ekran kartımın yüzde 90'ını kullanıyor masaüstü penceresi yöneticisi diye bir şey. Wallpaper Engine'i kapatıyorum ve masaüstü pencere yöneticisi 0'a iniyor. Bu neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Wallpaper Engine kullanıyorum ve NVIDIA ekran kartımın yüzde 20'sini kullanıyor. 2-3 dakika sonra ise Intel ekran kartımın yüzde 90'ını kullanıyor masaüstü penceresi yöneticisi diye bir şey. Wallpaper Engine'i kapatıyorum ve masaüstü pencere yöneticisi 0'a iniyor. Bu neden olabilir?

Düşük ayarlar da mı yüksek ayarlarda mi kullanıyorsun bir söyle ekran kartını ne.

Hareketli olunca böyle oluyor. Ekran kartın eski ise low modda açabilirsin.
1630568612975.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı