kerim16 Picopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 282 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2020 #1 Geçenlerde bir duvar kağıdı buldum yapayım dedim, ilk başta çalışıyordu ama şimdi duvar kağıdı hareket etmiyor. Dosya bu; Dosya Ekleri gtrrr.gif 2,2 MB · Görüntüleme: 1.864 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Geçenlerde bir duvar kağıdı buldum yapayım dedim, ilk başta çalışıyordu ama şimdi duvar kağıdı hareket etmiyor. Dosya bu;
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.956 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Aralık 2020 #2 kerim16 dedi: Geçenlerde bir duvar kağıdı buldum yapayım dedim, ilk başta çalışıyordu ama şimdi duvar kağıdı hareket etmiyor. Dosya bu; Genişletmek için tıkla...
kerim16 dedi: Geçenlerde bir duvar kağıdı buldum yapayım dedim, ilk başta çalışıyordu ama şimdi duvar kağıdı hareket etmiyor. Dosya bu; Genişletmek için tıkla...
Slasheerr Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 kerim16 dedi: Geçenlerde bir duvar kağıdı buldum yapayım dedim, ilk başta çalışıyordu ama şimdi duvar kağıdı hareket etmiyor. Dosya bu; Genişletmek için tıkla... knk hallettinmi sorunu bendede var yapamdım bi türlü yaptıysan nasıl yaptın
kerim16 dedi: Geçenlerde bir duvar kağıdı buldum yapayım dedim, ilk başta çalışıyordu ama şimdi duvar kağıdı hareket etmiyor. Dosya bu; Genişletmek için tıkla... knk hallettinmi sorunu bendede var yapamdım bi türlü yaptıysan nasıl yaptın