beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı?
Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı?
Burak_2 Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 367 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #2 beyemirs dedi: Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Bende FPS düşürmüştü hemen iade ettim. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Bende FPS düşürmüştü hemen iade ettim.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #3 beyemirs dedi: Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ömrünü yemez çok fazla kullanım olacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Hayır ömrünü yemez çok fazla kullanım olacağını sanmıyorum.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #4 Donanım kullanır. Fakat çok da ağır bir program değildir. Artı 0 Eksi
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 20 Ağustos 2021 #5 Hayır, ama FPS düşebilir oyunlarda. Artı 0 Eksi
KS KS beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ağustos 2021 #6 Ekran kartının %20'sini kullanıyor sadece. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 20 Ağustos 2021 #7 Baska yazilimlar kullaninca kartin ömrünü yemeyecek mi? Oyun oynayinca kart calismayacak mi? Ayni hesap. Gutierrez dedi: FPS düşebilir oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Ayarlari var onun. Ayarlarsaniz oyuna girdiginizde veya tarayiciyi actiginizda arka planda calismaz. Artı 0 Eksi
Baska yazilimlar kullaninca kartin ömrünü yemeyecek mi? Oyun oynayinca kart calismayacak mi? Ayni hesap. Gutierrez dedi: FPS düşebilir oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Ayarlari var onun. Ayarlarsaniz oyuna girdiginizde veya tarayiciyi actiginizda arka planda calismaz.
KS KS beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ağustos 2021 #8 reptile dedi: Baska yazilimlar kullaninca kartin ömrünü yemeyecek mi? Oyun oynayinca kart calismayacak mi? Ayni hesap. Ayarlari var onun. Ayarlarsaniz oyuna girdiginizde veya tarayiciyi actiginizda arka planda calismaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayarlanıyor? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Baska yazilimlar kullaninca kartin ömrünü yemeyecek mi? Oyun oynayinca kart calismayacak mi? Ayni hesap. Ayarlari var onun. Ayarlarsaniz oyuna girdiginizde veya tarayiciyi actiginizda arka planda calismaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl ayarlanıyor?
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #9 beyemirs dedi: Ekran kartının %20'sini kullanıyor sadece. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlar için sıkıntılı değerler FPS'iniz düşer fakat e spor oyunlarında pek bir etki etmez. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Ekran kartının %20'sini kullanıyor sadece. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlar için sıkıntılı değerler FPS'iniz düşer fakat e spor oyunlarında pek bir etki etmez.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 20 Ağustos 2021 #10 beyemirs dedi: Nasıl ayarlanıyor? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kismindan. En üstten ilk üc ayari "duraklat" olarak ayarlarsaniz arka planda calismaz. Bu sefer sadece masaüstüne odaklandiginizda calismaya devam eder. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: Nasıl ayarlanıyor? Genişletmek için tıkla... Ayarlar kismindan. En üstten ilk üc ayari "duraklat" olarak ayarlarsaniz arka planda calismaz. Bu sefer sadece masaüstüne odaklandiginizda calismaya devam eder.