beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ağustos 2021 #1 Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı?
Merhaba. Wallpapar Engine aldım kullanacağım ama ekran kartı ömrü yer gibi yazılara okumuştum sıkıntı çıkartır mı?
KS KS beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.639 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Ağustos 2021 #11 reptile dedi: Ayarlar kismindan. Eki Görüntüle 1143311 En üstten ilk üc ayari "duraklat" olarak ayarlarsaniz arka planda calismaz. Bu sefer sadece masaüstüne odaklandiginizda calismaya devam eder. Genişletmek için tıkla... Tam ekran olunca duruyor RDR 2 oynayacağım performans kaybı olur mu? Artı 0 Eksi
reptile dedi: Ayarlar kismindan. Eki Görüntüle 1143311 En üstten ilk üc ayari "duraklat" olarak ayarlarsaniz arka planda calismaz. Bu sefer sadece masaüstüne odaklandiginizda calismaya devam eder. Genişletmek için tıkla... Tam ekran olunca duruyor RDR 2 oynayacağım performans kaybı olur mu?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 20 Ağustos 2021 #12 beyemirs dedi: performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... Arka planda calismadigi sürece sorun olmaz. Artı 0 Eksi
beyemirs dedi: performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... Arka planda calismadigi sürece sorun olmaz.