Wallpaper Engine FPS düşürüyor mu?

Wanhogdalem

Decapat
Daha fazla  
Hiç kullanmadım, meraktan alacağım. Ağır oyunlar oynuyorum; FPS düşüklüğü, kasma falan yapıyor mu? Yazılar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kullanmadım, meraktan alacağım. Ağır oyunlar oynuyorum; FPS düşüklüğü, kasma falan yapıyor mu? Yazılar için teşekkürler.

Hayır hocam zaten hareketli wallpaper falan kullanırsan oyuna girdiğinde veya herhangi bir iş yaparken duraklatma özelliği var donuyor yani.

Ne kadar donsa da arkada bir nevi 2. bir Discord açtığını düşün meşgul eder sağlam bir sistemin yoksa almanı önermem.
Whatsapp görüntülü sohbet açık olup Valorant açtığımda bile kasıyor RTX 2060, i5 12400f ve 8x2 (16gb ram) içeren sistem. Lakin Discord'ta böyle sıkıntı yaşamadım. Görüntülü sohbet hatta 2k yayın paylaştığımda bile. Benim sistemde zira orta segmentten düşük segmente yol alıyor zaten. Sağlam sisteme hiçte gerek yok açıkçası.

Diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi buna uygun ayarlar var. Sen oyun oyna veya ekrana herhangi bir şey geldiğinde bile duvar kağıdı hareketli ise duruyor. Uygulamanın ayarlarından 2-3 tıkla halledebiliyorsun. Piyasa da başka bu tarz uygulamalarda var mesela ücretsiz olarak Wallpaper Alive lakin onda böyle bir özellik var mı bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı