üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #1 Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi.
Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi.
2 296367 Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 704 Çözümler 5 7 Nisan 2021 #2 Oyundayken otomatik kendini kapatıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 7 Nisan 2021 #3 Arkada sistemi sürekli meşgul eden bir şey. Sisteminiz güncelse sorun çıkacağını sanmam. Oyun modu vesaire varsa aktif edin. Artı 0 Eksi
Arkada sistemi sürekli meşgul eden bir şey. Sisteminiz güncelse sorun çıkacağını sanmam. Oyun modu vesaire varsa aktif edin.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 7 Nisan 2021 #4 Hayır. Tam ekran bir şey açılınca uygulama kendini otomatik donduruyor. Masaüstüne Alt+Tab atmada belki saliselik bir şey yaşayabilirsin. (Büyük boyutlu duvar kağıtlarında.) Onun haricinde bir şey olmaz. Sistemin iyi ise dert bile etmene gerek yok. Artı 0 Eksi
Hayır. Tam ekran bir şey açılınca uygulama kendini otomatik donduruyor. Masaüstüne Alt+Tab atmada belki saliselik bir şey yaşayabilirsin. (Büyük boyutlu duvar kağıtlarında.) Onun haricinde bir şey olmaz. Sistemin iyi ise dert bile etmene gerek yok.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.825 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 7 Nisan 2021 #5 Arka planda durdur veya bellekte beklet derseniz çok bir etki yapacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
kebab destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 7 Nisan 2021 #6 Etkiliyor hem de çok. Oyun performansını düşürmez çünkü kapanıyor ama pc boştayken çok gereksiz yük. Artı 0 Eksi
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #7 üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne bakmazken tasarruf moduna geçiyor FPS etkilemez. Artı 0 Eksi
üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne bakmazken tasarruf moduna geçiyor FPS etkilemez.
E Emrella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #8 Yaşamazsın, kendini durdurur. Aynı hareketli videoyu nereden bulacağım acaba? Çok beğendim. Elinizde mevcut mudur? Artı 0 Eksi
Yaşamazsın, kendini durdurur. Aynı hareketli videoyu nereden bulacağım acaba? Çok beğendim. Elinizde mevcut mudur?
KS KS üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #9 kebab destroyer dedi: Etkiliyor hem de çok. Genişletmek için tıkla... Herkes farklı şeyler söylüyor en iysi kaldırak fazla da geregi yok aslında. Artı 0 Eksi
kebab destroyer dedi: Etkiliyor hem de çok. Genişletmek için tıkla... Herkes farklı şeyler söylüyor en iysi kaldırak fazla da geregi yok aslında.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.276 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2021 #10 PC Osmanlı'dan kalma değilse bir şey olmaz. Artı 0 Eksi