üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #1 Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi.
Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #11 üzgün fare dedi: Herkes farklı şeyler söylüyor en iysi kaldırak fazla da geregi yok aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bizi dinleyin o uygulama onu diyenlerden daha zeki. Masaüstüne bakmazken animasyonlar duruyor. Artı 0 Eksi
üzgün fare dedi: Herkes farklı şeyler söylüyor en iysi kaldırak fazla da geregi yok aslında. Genişletmek için tıkla... Hocam siz bizi dinleyin o uygulama onu diyenlerden daha zeki. Masaüstüne bakmazken animasyonlar duruyor.
Cordy Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Nisan 2021 #12 üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Koskoca "Geri Dönüşüm Kutusu" "çöp tenekesi" olmuş. Artı 0 Eksi
üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Koskoca "Geri Dönüşüm Kutusu" "çöp tenekesi" olmuş.
KS KS üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #13 Emrella dedi: Yaşamazsın, kendini durdurur. Aynı hareketli videoyu nereden bulacağım acaba? Çok beğendim. Elinizde mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::CSGO Howl M4A4 steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Emrella dedi: Yaşamazsın, kendini durdurur. Aynı hareketli videoyu nereden bulacağım acaba? Çok beğendim. Elinizde mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::CSGO Howl M4A4 steamcommunity.com
O Oghun Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 883 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Los Santos 7 Nisan 2021 #14 Ben kullanıyorum fakat FPS düşüşü görmedim hocam. Artı 0 Eksi
YiğitSRN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #15 üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Kaç Gb RAM var? Artı 0 Eksi
üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Kaç Gb RAM var?
KS KS üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #16 Schentienel dedi: Hocam siz bizi dinleyin o uygulama onu diyenlerden daha zeki. Masaüstüne bakmazken animasyonlar duruyor. Genişletmek için tıkla... peki hocam Emrella dedi: Yaşamazsın, kendini durdurur. Aynı hareketli videoyu nereden bulacağım acaba? Çok beğendim. Elinizde mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::CSGO Howl M4A4 steamcommunity.com YiğitSRN dedi: Kaç Gb RAM var? Genişletmek için tıkla... 8 Artı 0 Eksi
Schentienel dedi: Hocam siz bizi dinleyin o uygulama onu diyenlerden daha zeki. Masaüstüne bakmazken animasyonlar duruyor. Genişletmek için tıkla... peki hocam Emrella dedi: Yaşamazsın, kendini durdurur. Aynı hareketli videoyu nereden bulacağım acaba? Çok beğendim. Elinizde mevcut mudur? Genişletmek için tıkla... Steam Workshop::CSGO Howl M4A4 steamcommunity.com YiğitSRN dedi: Kaç Gb RAM var? Genişletmek için tıkla... 8
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #17 üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstünüzde küfürlü bir içerik var sanırsam, ban yiyebilirsiniz sadece belirtmek istedim. Ayrıca pek FPS etkileceğini düşünmem, olsa olsa maksimum 5 FPS. Artı 0 Eksi
üzgün fare dedi: Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstünüzde küfürlü bir içerik var sanırsam, ban yiyebilirsiniz sadece belirtmek istedim. Ayrıca pek FPS etkileceğini düşünmem, olsa olsa maksimum 5 FPS.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #18 Böyle yapın 0 FPS fark yaratır. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #19 unlokidmurat dedi: Hocam masaüstünüzde küfürlü bir içerik var sanırsam, ban yiyebilirsiniz sadece belirtmek istedim. Ayrıca pek FPS etkileceğini düşünmem, olsa olsa maksimum 5 FPS. Genişletmek için tıkla... Görmemişim inş ban yemem Artı 0 Eksi
unlokidmurat dedi: Hocam masaüstünüzde küfürlü bir içerik var sanırsam, ban yiyebilirsiniz sadece belirtmek istedim. Ayrıca pek FPS etkileceğini düşünmem, olsa olsa maksimum 5 FPS. Genişletmek için tıkla... Görmemişim inş ban yemem
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.180 Makaleler 5 Çözümler 29 7 Nisan 2021 #20 Sürekli oynadığım BF5 ve R6 Siege'de test ettim. FPS değişmedi. Ayarlarında da olan tam ekran uygulamalarda duraklat seçeneği işe yarıyor. Çalışırken kullanım oranları: Artı 0 Eksi
Sürekli oynadığım BF5 ve R6 Siege'de test ettim. FPS değişmedi. Ayarlarında da olan tam ekran uygulamalarda duraklat seçeneği işe yarıyor. Çalışırken kullanım oranları: