üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #1 Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi.
Bunu kullanıyorum CS:GO'da veya Valorant'da FPS etkiler mi? Nedense PC masaustune kasıyor gıbıme geldi.
KS KS üzgün fare Picopat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 106 7 Nisan 2021 #21 Teacher80 dedi: Sürekli oynadığım BF5 ve R6 Siege'de test ettim. FPS değişmedi. Ayarlarında da olan tam ekran uygulamalarda duraklat seçeneği işe yarıyor. Çalışırken kullanım oranları: Eki Görüntüle 962717 Genişletmek için tıkla... yaptım hocam Soez dedi: Eki Görüntüle 962716 Böyle yapın 0 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam Soez dedi: Eki Görüntüle 962716 Böyle yapın 0 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de PC'yi açınca wallpaper Manager otomatik açılmıyor nasıl yapacağım. Artı 0 Eksi
Teacher80 dedi: Sürekli oynadığım BF5 ve R6 Siege'de test ettim. FPS değişmedi. Ayarlarında da olan tam ekran uygulamalarda duraklat seçeneği işe yarıyor. Çalışırken kullanım oranları: Eki Görüntüle 962717 Genişletmek için tıkla... yaptım hocam Soez dedi: Eki Görüntüle 962716 Böyle yapın 0 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun hocam Soez dedi: Eki Görüntüle 962716 Böyle yapın 0 FPS fark yaratır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de PC'yi açınca wallpaper Manager otomatik açılmıyor nasıl yapacağım.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #22 üzgün fare dedi: yaptım hocam Allah razı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Eğer cevabım çözüm ise rapor>çözüm şeklinde işaretlermisiniz? üzgün fare dedi: yaptım hocam Allah razı olsun hocam Hocam bir de PC'yi açınca wallpaper Manager otomatik açılmıyor nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 962721 Yüksek önceliğe ayarla deyin. Wallpaper Engine ayarlarından yüksek önceliğe ayarla diğin. Wallpaper Engine ayarlarından yüksek önceliğe ayarla diğin. Son düzenleme: 8 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
üzgün fare dedi: yaptım hocam Allah razı olsun hocam Genişletmek için tıkla... Eğer cevabım çözüm ise rapor>çözüm şeklinde işaretlermisiniz? üzgün fare dedi: yaptım hocam Allah razı olsun hocam Hocam bir de PC'yi açınca wallpaper Manager otomatik açılmıyor nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eki Görüntüle 962721 Yüksek önceliğe ayarla deyin. Wallpaper Engine ayarlarından yüksek önceliğe ayarla diğin. Wallpaper Engine ayarlarından yüksek önceliğe ayarla diğin.