Wallpaper Engine GTX 1050 Ti sistemi zorlar mı?

Paul Walkers

Hectopat
Merhaba, bugün harçlığımı alınca Wallpaper Engine alacağım fakat zorlar mı? FPS düşüşleri yaşar mıyım? Arka planda çalışmasını nasıl engellerim? Cevaplarınız için teşekkürler.

Çok zorlamaz kendi videonu kullanırsan hazır kullanıyorsan ayarlardan grafikleri kıs ve zaten orada arka planda çalışsın, odaktayken çalışsın gibi seçenekler var.

Ayarlarından ayarlayabiliyorsunuz mesela tam ekranda dursun diye bunu yaparsanız çalışmaz yani hiç zararı olmaz ve açık bıraksanızda az kullanıyor öyle fsp düşüşü yaşatmaz ama siz genede alın beğenmesseniz iade edersiniz.

Sen tam ekran bir uygulama çalıştırdığında otomatik durur. Başka bir programa odaklandığında yine durdurabilirsin ayarlar kısmından. Zorlamaz, kaliteyi bile ayarlayabilirsin.

Yinede hani bence gerek olmayan bi durum benim için biraz görsellik katıyor onun dışında özellikle laptop varsa bataryayı biraz yiyor diye düşünuyorum Masaüstünda ise enerji harcanımı sadece doğru muyum ?

Ayarlardan kendi isteğine göre kalitesini ve arka plan da işlem özelliğini değiştirebilirsin. FPS neredeyse hiç etkilenmez.

GTX 1050 kullanıyorum herhangi bir zorlama olmadı sıcaklık değeri hariç tabii bu uygulama ayarına göre değişir.
Zaten tarayıcı veya herhangi bir uygulama açtığında arka planda otomatik duruyor.

Oyun oynarken GTA V mesela sabit 60 FPS alıyorum etkilenmez değil mi benim anladığım?

Eğer arka planda çalışmayı duraklatı seçersen animasyon duracağı için FPS etkilenmez. Eğer açık yaparsan bilgisayarına hafifte olsa yük bindirecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…