Çözüldü Wallpaper Engine hareketli duvar kağıdı oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Makoto Itou

Hectopat
Makaleler
1
7 saniyelik videonun sesini kapatarak sürekli dögüde olmasını istiyorum.
Ayrıca video benim için özel olduğundan atölyeye ve arkadaşlarıma görünmesini istemiyorum.

Çözüm
Hocam özel şeyi merak ettim de kızla alakalı bir şey mi
Evet kız arkadaşımla birlikte çektiğimiz bir video.
Hocam ekleniyordu + tuşu gibi bir şey vardı oradan ekleniyor ve seside kapanıyor eklendikten sonra.
Şimdi deneyince yapabildim.
(Duvar Kağıdı Düzenleyici > Duvar Kağıdı Oluştur > (Video veya Gif Olarak İçeri Dosya Aktarın) >> Dosya > Duvar Kağıdı Oluştur)
Video dik çekildiği için ekrana tam sığmadı o yüzden oluşturduktan sonra hizalama ayarı yapabildim. Seste aynı kısımdan kısılabiliyor.
Ayrıca duvar kağıdı ekleme kısmında atölyede paylaş seçeneği mevcut.
7 saniyelik videonun sesini kapatarak sürekli dögüde olmasını istiyorum.
Ayrıca video benim için özel olduğundan atölyeye ve arkadaşlarıma görünmesini istemiyorum.

Hocam ekleniyordu + tuşu gibi bir şey vardı oradan ekleniyor ve seside kapanıyor eklendikten sonra.

Hocam özel şeyi merak ettim de kızla alakalı bir şey mi
Evet kız arkadaşımla birlikte çektiğimiz bir video.
Şimdi deneyince yapabildim.
(Duvar Kağıdı Düzenleyici > Duvar Kağıdı Oluştur > (Video veya Gif Olarak İçeri Dosya Aktarın) >> Dosya > Duvar Kağıdı Oluştur)
Video dik çekildiği için ekrana tam sığmadı o yüzden oluşturduktan sonra hizalama ayarı yapabildim. Seste aynı kısımdan kısılabiliyor.
Ayrıca duvar kağıdı ekleme kısmında atölyede paylaş seçeneği mevcut.

Son düzenleme:
Çözüm

Hocam ekleyip atölyeden silin olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…