Merhaba, bir süredir Wallpaper Engine'den duvar kâğıdı arıyorum ancak bir türlü hoşuma giden bir şey bulamadım, kullandığınız wallpaperleri atabilir misiniz?
Hocam wallpaper engine için demiştim ama.
Hocam Wallpaper Engine için demiştim ama.
Evet şimdi ekledim hocam ancak pek tarzım değil genelde mavi temalı şeyler hoşuma gidiyorFark etmemişim Engine de kendin ekleyemiyor musun?
Evet şimdi ekledim hocam ancak pek tarzım değil genelde mavi temalı şeyler hoşuma gidiyor.
Bende bir tane daha var mavi bekle atim.
Hocam wallpaper Engine'den var mı elinizde bunlar video olduğu için sürekli kapanıp tekrarlanıyorBende bir tane daha var mavi bekle atim.
Burada güzel var.
MoeWalls - Popular Free Live Wallpapers, Animated Wallpapers
Here you will find free Live Wallpapers, Animated Desktop to make your screens alive and interesting on your Windows 10/8/7, Mac, Laptop with different resolutions.moewalls.com
Hocam Wallpaper Engine'den var mı elinizde bunlar video olduğu için sürekli kapanıp tekrarlanıyor.
Hocam Wallpaper Engine'den var mı elinizde bunlar video olduğu için sürekli kapanıp tekrarlanıyor.
Yok hocam bir deneyeyim ordakileriBen lively wallpaper kullanıyorum öyle bir sıkıntı yok ama biraz fazla GPU kullanıyor.
Ayarlara bakın belki bir ayar vardır.
Yok hocam bir deneyeyim oradakileri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.