Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar bazı duvar kâğıtlarında kasma oluyor FPS ve kaliteyi ne kadar arttırırsam arttırayım aynı durum, bir çözüm öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Arkadaşlar bazı duvar kâğıtlarında kasma oluyor FPS ve kaliteyi ne kadar arttırırsam arttırayım aynı durum, bir çözüm öneriniz var mı?
akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Emre.e dedi: Arkadaşlar bazı duvar kâğıtlarında kasma oluyor FPS ve kaliteyi ne kadar arttırırsam arttırayım aynı durum, bir çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız yetmiyor. Görev Yöneticisi'nden kaç yükle çalıştığına bakın %85 üstündeyse yetmiyordur. Artı 0 Eksi
Emre.e dedi: Arkadaşlar bazı duvar kâğıtlarında kasma oluyor FPS ve kaliteyi ne kadar arttırırsam arttırayım aynı durum, bir çözüm öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız yetmiyor. Görev Yöneticisi'nden kaç yükle çalıştığına bakın %85 üstündeyse yetmiyordur.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 26 Temmuz 2023 #3 Ekran kartın iyi değilse olabilir Artı 0 Eksi
KS KS Emre.e Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 120 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 akınemre dedi: Ekran kartınız yetmiyor. Görev Yöneticisi'nden kaç yükle çalıştığına bakın %85 üstündeyse yetmiyordur. Genişletmek için tıkla... 1650 Ti ekran kartım. Sanırım sorunu buldum ekranım 1920x1080 daha yüksek çözünürlükte wallpaper indirdiğim zaman kasıyor bunların çözünürlüğünü değiştirme gibi bir olanağımız var mıdır? Son düzenleme: 26 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
akınemre dedi: Ekran kartınız yetmiyor. Görev Yöneticisi'nden kaç yükle çalıştığına bakın %85 üstündeyse yetmiyordur. Genişletmek için tıkla... 1650 Ti ekran kartım. Sanırım sorunu buldum ekranım 1920x1080 daha yüksek çözünürlükte wallpaper indirdiğim zaman kasıyor bunların çözünürlüğünü değiştirme gibi bir olanağımız var mıdır?