yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #1 Benim başta Steam başladığında lisans yok hatası veriyordu. Araştırmam sonucunda bu hatayı yapanın Wallpaper Engine olduğunu fark ettim. Tek sorun, Wallpaper Engine lisansına sahibim, bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Benim başta Steam başladığında lisans yok hatası veriyordu. Araştırmam sonucunda bu hatayı yapanın Wallpaper Engine olduğunu fark ettim. Tek sorun, Wallpaper Engine lisansına sahibim, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.890 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #2 Kaldır yükle yaptıktan sonra programa başlatılırken yüksek öncelik yetkisi ver. Düzelmezse aklımda başka bir şey yok. Artı 0 Eksi
Kaldır yükle yaptıktan sonra programa başlatılırken yüksek öncelik yetkisi ver. Düzelmezse aklımda başka bir şey yok.
KS KS yaşar1244 Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 Rouly dedi: Kaldır yükle yaptıktan sonra programa başlatılırken yüksek öncelik yetkisi ver. Düzelmezse aklımda başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişmedi Artı 0 Eksi
Rouly dedi: Kaldır yükle yaptıktan sonra programa başlatılırken yüksek öncelik yetkisi ver. Düzelmezse aklımda başka bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef değişmedi