alBus61 Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-R Ryzen 5 5600X - 6 Çekirdek Nvıdıa RTX 5060 32 GB RAM 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir Dün 18:16 #1 Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.561 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:35 #2 alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla...
alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla...
nedensevilmedik Decapat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 1.295 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:36 #3 alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bilelim sistemini.
alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Nereden bilelim sistemini.
novexx Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 543 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:36 #4 alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz neydi? Bir de isterse mekik gibi bilgisayarınız olsun bana göre gereksiz bir şey. Ekrana 4K hareketli bir wallpaper koyunca ekran kartı boşta normalin baya üstünde değerlerle çalıştığını hatırlıyorum. Yani gereksiz yük bindiriyor sisteme.
alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz neydi? Bir de isterse mekik gibi bilgisayarınız olsun bana göre gereksiz bir şey. Ekrana 4K hareketli bir wallpaper koyunca ekran kartı boşta normalin baya üstünde değerlerle çalıştığını hatırlıyorum. Yani gereksiz yük bindiriyor sisteme.
T torresferran0 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:38 #5 alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... 5600x ve 5060 gpu ile sıkıntı yaşamazsınız ama yine de kullanımları artırır. Deneyin yüzdeleri görün öyle karar verin ille de yapmak istiyorsanız.
alBus61 dedi: Arkadaşlar Wallpaper Engine PC'yi zorlar mı benim sistemimde etkisi olur mu ya da bir ayarı var mı? Genişletmek için tıkla... 5600x ve 5060 gpu ile sıkıntı yaşamazsınız ama yine de kullanımları artırır. Deneyin yüzdeleri görün öyle karar verin ille de yapmak istiyorsanız.
alBus61 Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-R Ryzen 5 5600X - 6 Çekirdek Nvıdıa RTX 5060 32 GB RAM 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Mali Müşavir Dün 20:50 #6 TheMaZi dedi: Eki Görüntüle 2593953 Genişletmek için tıkla... nedensevilmedik dedi: Nereden bilelim sistemini. Genişletmek için tıkla... yazıyor sol daki daha fazla bölümünde
TheMaZi dedi: Eki Görüntüle 2593953 Genişletmek için tıkla... nedensevilmedik dedi: Nereden bilelim sistemini. Genişletmek için tıkla... yazıyor sol daki daha fazla bölümünde
prolongs Picopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MUHASEBE Dün 21:03 #7 alBus61 dedi: yazıyor sol daki daha fazla bölümünde Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz ne kadar iyide olsa pc zorlaya bilir fazla animasyonlu wallpaperlar.
alBus61 dedi: yazıyor sol daki daha fazla bölümünde Genişletmek için tıkla... Hocam sisteminiz ne kadar iyide olsa pc zorlaya bilir fazla animasyonlu wallpaperlar.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.561 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:06 #8 alBus61 dedi: Yazıyor soldaki daha fazla bölümünde. Genişletmek için tıkla... Hazır ayarlardan ortayı seçip FPS'i 18 yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. R5 5500 RX 560 16GB RAM Sistemim var bende bile sorun olmuyor.
alBus61 dedi: Yazıyor soldaki daha fazla bölümünde. Genişletmek için tıkla... Hazır ayarlardan ortayı seçip FPS'i 18 yaparsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. R5 5500 RX 560 16GB RAM Sistemim var bende bile sorun olmuyor.