Wallpaper Engine sistemi aşırı kullanıyor

CahoG0102

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, değişik bir sorunla karşınızdayım! Anlamadığım nedenlerden dolayı Wallpaper Engine açtıgım zaman aşırı derecede kullanıma giriyor bütün ayarları yapmama rağmen aynı sıkıntı bunun neden olabileceğini bilen biri varsa bana yardım etsin. Bir wallpaper için bu kadar güç tüketimine girmesine inanamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Wallpaper sistem gerektiren bir uygulama onun dışında kullanması gayet normal başka bir uygulama deneyebilirsiniz veya Wallpaper Engine'nin eski bir sürümünü indirebilirsiniz

%17 kullanım hiçbir şey, günlük kullanımda bile bu değerlerin üstüne çıkıyordur belki de ama siz fark etmiyorsunuzdur. Bunların dışında Wallpaper Engine'de masaüstüne gelmediğiniz zaman hareketli arka plan fotoğrafını durduran bir ayar var, onu açtığınızda oyuna falan girerseniz örnek veriyorum hareketli fotoğrafı durduruyor, bu da tüketimi düşürüyor.

Wallpaper Engine ekran kartı kullanıyor zaten normal. Ayarlardan kalite değerleri ile kullanım oranını biraz azaltılabilir. Ama tamamen olmaz değil %17 küçük bir oran

Zaten oyuna girerken kendini kapatma ayarları var boş bellek seçerseniz hiç kullanım olmaz. Oyun performansı etkilenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…