mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar uygulamayı iade ettim ancan hareketli duvar kağıdı kaldı. Nasıl düzelteceğim? Duvar kağıdı koyuyorum ancak Alt+Tab atarken gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2022
Arkadaşlar uygulamayı iade ettim ancan hareketli duvar kağıdı kaldı. Nasıl düzelteceğim? Duvar kağıdı koyuyorum ancak Alt+Tab atarken gözüküyor.
5 518900 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 8 2 Kasım 2022 #2 mami9998 dedi: Arkadaşlar uygulamayı iade ettim ancan hareketli duvar kağıdı kaldı. Nasıl düzelteceğim? Duvar kağıdı koyuyorum ancak Alt+Tab atarken gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattınızmı bende programı açmadan hareketli duvar kağıdı aktif olmuyordu
mami9998 dedi: Arkadaşlar uygulamayı iade ettim ancan hareketli duvar kağıdı kaldı. Nasıl düzelteceğim? Duvar kağıdı koyuyorum ancak Alt+Tab atarken gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlattınızmı bende programı açmadan hareketli duvar kağıdı aktif olmuyordu
mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #3 518900 dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınızmı bende programı açmadan hareketli duvar kağıdı aktif olmuyordu Genişletmek için tıkla... Bende direkt aktif oluyor hocam başlangıçta gözükmüyor.
518900 dedi: Bilgisayarı yeniden başlattınızmı bende programı açmadan hareketli duvar kağıdı aktif olmuyordu Genişletmek için tıkla... Bende direkt aktif oluyor hocam başlangıçta gözükmüyor.