Z 4 P Decapat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Ben, Wallpapper pack indirmiştim. Dosyayı açtığımda Ds_store diye bir şey vardı biraz araştırdım da virüs olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2021
Arkadaşlar Ben, Wallpapper pack indirmiştim. Dosyayı açtığımda Ds_store diye bir şey vardı biraz araştırdım da virüs olabilir mi?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 1 Mart 2021 #2 O dosya MacOS ile ilgili. Yeni kurdum, oradan biliyorum. Ancak tam işlevi nedir, ondan emin değilim. Virüs değil ama.
O dosya MacOS ile ilgili. Yeni kurdum, oradan biliyorum. Ancak tam işlevi nedir, ondan emin değilim. Virüs değil ama.
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 1 Mart 2021 #3 Neden makale olarak işaretlenmiş
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Mart 2021 #4 Nereden indirdiğini belirtip link atar mısın?
Z 4 P Decapat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 246941 dedi: O dosya MacOS ile ilgili. Yeni kurdum, oradan biliyorum. Ancak tam işlevi nedir, ondan emin değilim. Virüs değil ama. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar verebilirmi? Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada KasperSky tam tarama yaptım bir şey demedi. TommyVercetti003 dedi: Nereden indirdiğini belirtip link atar mısın? Genişletmek için tıkla... TommyVercetti003 dedi: Nereden indirdiğini belirtip link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
246941 dedi: O dosya MacOS ile ilgili. Yeni kurdum, oradan biliyorum. Ancak tam işlevi nedir, ondan emin değilim. Virüs değil ama. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara zarar verebilirmi? Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada KasperSky tam tarama yaptım bir şey demedi. TommyVercetti003 dedi: Nereden indirdiğini belirtip link atar mısın? Genişletmek için tıkla... TommyVercetti003 dedi: Nereden indirdiğini belirtip link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Link : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.457 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 1 Mart 2021 #6 Virüs yok görünüyor içiniz rahat olsun.
Z 4 P Decapat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #7 TommyVercetti003 dedi: Virüs yok görünüyor içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
TommyVercetti003 dedi: Virüs yok görünüyor içiniz rahat olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.