R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Açıkcası Walmart bu site üzerinden alışveriş yapmadım ama bildiğim kadarıyla güvenilir. Muhtemelen .ca domain Kanada'nın domaini olması lazım. Ne düşünüyorsunuz? Haklı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
Açıkcası Walmart bu site üzerinden alışveriş yapmadım ama bildiğim kadarıyla güvenilir. Muhtemelen .ca domain Kanada'nın domaini olması lazım. Ne düşünüyorsunuz? Haklı mıyım?
5 515079 Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 823 Çözümler 21 12 Mart 2023 #2 Rufiq Cavadov dedi: Muhtemelen .ca domain Kanada'nın domaini olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet o domain Kanada domaini. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Muhtemelen .ca domain Kanada'nın domaini olması lazım. Genişletmek için tıkla... Evet o domain Kanada domaini.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Mart 2023 #3 Koskoca Walmart'ın Kanada uzantısı aynı Amazon.ca gibi güvenilir tabii ki. Artı 0 Eksi
KS KS R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #4 kino dedi: Koskoca Walmart'ın Kanada uzantısı aynı Amazon.ca gibi güvenilir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Evet ben de öyle biliyordum. Fakat alışveriş yapmadım bu siteden. Artı 0 Eksi
kino dedi: Koskoca Walmart'ın Kanada uzantısı aynı Amazon.ca gibi güvenilir tabii ki. Genişletmek için tıkla... Evet ben de öyle biliyordum. Fakat alışveriş yapmadım bu siteden.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Mart 2023 #5 Rufiq Cavadov dedi: Evet ben de öyle biliyordum. Fakat alışveriş yapmadım bu siteden. Genişletmek için tıkla... Benim Kanada'da bir arkadaş var o sık sık sipariş veriyor, peynir tavsiyesi verirken çok kurcalamışlığım vardı. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Evet ben de öyle biliyordum. Fakat alışveriş yapmadım bu siteden. Genişletmek için tıkla... Benim Kanada'da bir arkadaş var o sık sık sipariş veriyor, peynir tavsiyesi verirken çok kurcalamışlığım vardı.
KS KS R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #6 kino dedi: Benim Kanada'da bir arkadaş var o sık sık sipariş veriyor, peynir tavsiyesi verirken çok kurcalamışlığım vardı. Genişletmek için tıkla... Peki birşey soracağım. Amazon resmi sitesine kayıt oldum diyelim, diğer farklı domain uzantılı sayfalara da ayrıca kayıt olmam mı gerekiyor? Örneğin: Amazon.com sayfasına kayıt oldum. Amazon.co'ya da ayrı kayıt oluşturmam gerekir mi? Artı 0 Eksi
kino dedi: Benim Kanada'da bir arkadaş var o sık sık sipariş veriyor, peynir tavsiyesi verirken çok kurcalamışlığım vardı. Genişletmek için tıkla... Peki birşey soracağım. Amazon resmi sitesine kayıt oldum diyelim, diğer farklı domain uzantılı sayfalara da ayrıca kayıt olmam mı gerekiyor? Örneğin: Amazon.com sayfasına kayıt oldum. Amazon.co'ya da ayrı kayıt oluşturmam gerekir mi?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 12 Mart 2023 #7 Rufiq Cavadov dedi: Peki birşey soracağım. Amazon resmi sitesine kayıt oldum diyelim, diğer farklı domain uzantılı sayfalara da ayrıca kayıt olmam mı gerekiyor? Örneğin: Amazon.com sayfasına kayıt oldum. Amazon.co'ya da ayrı kayıt oluşturmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Amazon.com ile Ca aynı üyelikle kullanılabiliyordu aynı Com.tr ile De kullanılabildiği gibi. Yine de emin değilim. Artı 0 Eksi
Rufiq Cavadov dedi: Peki birşey soracağım. Amazon resmi sitesine kayıt oldum diyelim, diğer farklı domain uzantılı sayfalara da ayrıca kayıt olmam mı gerekiyor? Örneğin: Amazon.com sayfasına kayıt oldum. Amazon.co'ya da ayrı kayıt oluşturmam gerekir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam Amazon.com ile Ca aynı üyelikle kullanılabiliyordu aynı Com.tr ile De kullanılabildiği gibi. Yine de emin değilim.