M murat526754 Picopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar wampserveri neredeyse 4-5 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar pek bir sorunla karşılaşmamıştım ama geçen günlerde girdiğimde "bu localhost sayfası bulunamıyor" hatası ile karşılaştım. Yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar wampserveri neredeyse 4-5 aydır kullanıyorum. Şu ana kadar pek bir sorunla karşılaşmamıştım ama geçen günlerde girdiğimde "bu localhost sayfası bulunamıyor" hatası ile karşılaştım. Yardım edebilecek var mı?
Commander Smith Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 80 10 Şubat 2022 #2 Sorun hakkında bir şey bilmiyorum ama XAMPP öneririm ben daha kullanışlı ve sorunsuz.
M murat526754 Picopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #3 Commander Smith dedi: Sorun hakkında bir şey bilmiyorum ama XAMPP öneririm ben daha kullanışlı ve sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim.
Commander Smith dedi: Sorun hakkında bir şey bilmiyorum ama XAMPP öneririm ben daha kullanışlı ve sorunsuz. Genişletmek için tıkla... Peki deneyeceğim.