ProfesörX Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar wamr diye bir şey varmış. Bizim arkadaş ne gönderip silsem SS olarak gruba atıyor bunun hakkında hiçbir şey yapamaz mıyım? Sadece kendi baksa neyse adam bu işi pisliğe dökmüş resmen.
Arkadaşlar wamr diye bir şey varmış. Bizim arkadaş ne gönderip silsem SS olarak gruba atıyor bunun hakkında hiçbir şey yapamaz mıyım? Sadece kendi baksa neyse adam bu işi pisliğe dökmüş resmen.
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #2 Yapılmıyor diye biliyorum. Uygulama, sen mesajı atar atmaz kaydediyor.
ProfesörX Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 253 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 Loxina dedi: Yapılmıyor diye biliyorum. Uygulama, sen mesajı atar atmaz kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Şu saçmalığa bak güya yedekleme uygulaması
Loxina dedi: Yapılmıyor diye biliyorum. Uygulama, sen mesajı atar atmaz kaydediyor. Genişletmek için tıkla... Şu saçmalığa bak güya yedekleme uygulaması