S Severity23 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 WAN girişine sahip modem aldım, VDSL kablo ile bağlanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Çözüm Einstein 16 Şubat 2025 Severity23 dedi: WAN girişine sahip modem aldım, VDSL kablo ile bağlanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... DSL girişi yoksa bağlanamazsın.
Severity23 dedi: WAN girişine sahip modem aldım, VDSL kablo ile bağlanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... DSL girişi yoksa bağlanamazsın.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.987 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #2 Severity23 dedi: WAN girişine sahip modem aldım, VDSL kablo ile bağlanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... DSL girişi yoksa bağlanamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Severity23 dedi: WAN girişine sahip modem aldım, VDSL kablo ile bağlanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... DSL girişi yoksa bağlanamazsın.
KS KS S Severity23 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Farklı bir modemden DSL ile yeni aldığım modeme bağlanabilme şansım var mı? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.987 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Severity23 dedi: Farklı bir modemden DSL ile yeni aldığım modeme bağlanabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni aldığınız modem router olarak kullanılabiliyorsa router olarak kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Severity23 dedi: Farklı bir modemden DSL ile yeni aldığım modeme bağlanabilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Yeni aldığınız modem router olarak kullanılabiliyorsa router olarak kullanabilirsiniz.
KS KS S Severity23 Centipat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #5 Einstein dedi: Yeni aldığınız modem router olarak kullanılabiliyorsa router olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öyle yapacağım. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Yeni aldığınız modem router olarak kullanılabiliyorsa router olarak kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öyle yapacağım.