O ooamazingoo Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #1 Windows 8 kullanıyorum. Bu hatayı gördüm. Zararı var mı yok mu bilmiyorum. Ama rahatsız oluyorum. Ne yapabilirim ? Şunları yaptım: Sağ tıkladım. Sürücüyü güncelleştir dedim. Sürücü donanımı zaten güncel diyor. İnternetten de sürücüsünü bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2014
Windows 8 kullanıyorum. Bu hatayı gördüm. Zararı var mı yok mu bilmiyorum. Ama rahatsız oluyorum. Ne yapabilirim ? Şunları yaptım: Sağ tıkladım. Sürücüyü güncelleştir dedim. Sürücü donanımı zaten güncel diyor. İnternetten de sürücüsünü bulamadım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Ağustos 2014 #2 Sağ tıkla kaldır diyeceksin. Donanım değişikliklerini tarat ve gerisini kurcalama.
O ooamazingoo Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2014 #3 Murat5038 dedi: Sağ tıkla kaldır diyeceksin. Donanım değişikliklerini tarat ve gerisini kurcalama. Genişletmek için tıkla... Kaldır diyorum pencere geliyor, kaldırmak istediğinizden emin misiniz diye tamam diyorum. Yenileniyor donanım değişiklerini tara diyorum, aynı değişen hiç birşey yok. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2014
Murat5038 dedi: Sağ tıkla kaldır diyeceksin. Donanım değişikliklerini tarat ve gerisini kurcalama. Genişletmek için tıkla... Kaldır diyorum pencere geliyor, kaldırmak istediğinizden emin misiniz diye tamam diyorum. Yenileniyor donanım değişiklerini tara diyorum, aynı değişen hiç birşey yok.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 11 Ağustos 2014 #4 Ünem işareti hala var oluyor mu donanım değişikliğini tarayınca? Oluyorsa Wireless sürücünü ve Ethernet sürücünü yükle bilgisayarı yeniden başlat.
Ünem işareti hala var oluyor mu donanım değişikliğini tarayınca? Oluyorsa Wireless sürücünü ve Ethernet sürücünü yükle bilgisayarı yeniden başlat.