Pettigrew Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 4 30 Eylül 2019 #11 Erenırmak dedi: Teşekkürler deneyeceğim Maalesef başarılı olamadım Genişletmek için tıkla... IP adresini girdiğiniz ekrandan bir fotoğraf ekleyebilir misiniz? Karşılaştırmak istiyorum.
Erenırmak dedi: Teşekkürler deneyeceğim Maalesef başarılı olamadım Genişletmek için tıkla... IP adresini girdiğiniz ekrandan bir fotoğraf ekleyebilir misiniz? Karşılaştırmak istiyorum.
E Erenırmak Hectopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 75 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2019 #12 Pettigrew dedi: IP adresini girdiğiniz ekrandan bir fotoğraf ekleyebilir misiniz? Karşılaştırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Durum bu normalde PC den yapıyorum vaktim olmadığı için burdan gösterdim bunu yaptıktan sonra arayüze giriş yapamıyorum.İnternet çalışmıyor.
Pettigrew dedi: IP adresini girdiğiniz ekrandan bir fotoğraf ekleyebilir misiniz? Karşılaştırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Durum bu normalde PC den yapıyorum vaktim olmadığı için burdan gösterdim bunu yaptıktan sonra arayüze giriş yapamıyorum.İnternet çalışmıyor.
Pettigrew Megapat Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 271 Çözümler 4 30 Eylül 2019 #13 Erenırmak dedi: Durum bu normalde PC den yapıyorum vaktim olmadığı için burdan gösterdim bunu yaptıktan sonra arayüze giriş yapamıyorum.İnternet çalışmıyor. Eki Görüntüle 443379 Genişletmek için tıkla... Dilerseniz bu bağlantıdaki yapılanları deneyin: TPLİNK TD-W9970 Access Point Olarak Ayarlama, Resimli Anlatım Resimli anlatımlarla TD-W9970 modemi Access Point olarak kullanmayı, Wireless sinyal çoğaltıcı ve güçlendirici olayını anlatacağız bilgedefteri.net
Erenırmak dedi: Durum bu normalde PC den yapıyorum vaktim olmadığı için burdan gösterdim bunu yaptıktan sonra arayüze giriş yapamıyorum.İnternet çalışmıyor. Eki Görüntüle 443379 Genişletmek için tıkla... Dilerseniz bu bağlantıdaki yapılanları deneyin: TPLİNK TD-W9970 Access Point Olarak Ayarlama, Resimli Anlatım Resimli anlatımlarla TD-W9970 modemi Access Point olarak kullanmayı, Wireless sinyal çoğaltıcı ve güçlendirici olayını anlatacağız bilgedefteri.net