R Reice Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 11 11 Eylül 2020 #1 WLAN şifresi değiştirilcekken WAN şifresi değiştirildi internetimiz gitti, ne yapabilriim?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Eylül 2020 #2 Modemin reset pinine iğne sokabilirsiniz. Modemi resetlemiş olursunuz.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 11 Eylül 2020 #3 Modemi resetlemeyi deneyin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.474 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 11 Eylül 2020 #4 Servis sağlayıcıdan aldığınız kullanıcı adı ve şifreyi girip kullanmaya devam edebilirsiniz.
Furkan17TR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2017 Mesajlar 6.262 Makaleler 5 Çözümler 37 Yer Merkez/ÇANAKKALE Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi 11 Eylül 2020 #5 Modemi sıfırla ve baştan kurulum yap. Baştan kurulum yaparken, mesela furkan@ttnet, furkan@superonline, furkan@turk.net gibi kullanıcı adı ve farklı bir şifre gerekecek. Bunu da ISS firmanızı arayarak öğrenebilirisiniz.
Modemi sıfırla ve baştan kurulum yap. Baştan kurulum yaparken, mesela furkan@ttnet, furkan@superonline, furkan@turk.net gibi kullanıcı adı ve farklı bir şifre gerekecek. Bunu da ISS firmanızı arayarak öğrenebilirisiniz.
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.058 Makaleler 7 Çözümler 6 11 Eylül 2020 #6 reptile dedi: Modemi resetlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Affansen dedi: Modemin reset pinine iğne sokabilirsiniz? Modemi resetlemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... WAN şifresi değişince modem resetlemek ne alaka? ISS arayıp şifreyi öğrenip WAN ayarları PPPoE şifre kısmına girmek gerekir.
reptile dedi: Modemi resetlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Affansen dedi: Modemin reset pinine iğne sokabilirsiniz? Modemi resetlemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... WAN şifresi değişince modem resetlemek ne alaka? ISS arayıp şifreyi öğrenip WAN ayarları PPPoE şifre kısmına girmek gerekir.
Zorbax Femtopat Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #7 Modeminizi bir igneyle resetleyin. fişini çıkartıp 10-15sn bekleyin fişi takın 192.168.1.1 (sizde farklı olabilir)"Hızlı Kurulum" Yapmanızı Tavsiye ederim çünkü oda her ayarı sıfırlıyor ve modeminizi dizayn ediyor
Modeminizi bir igneyle resetleyin. fişini çıkartıp 10-15sn bekleyin fişi takın 192.168.1.1 (sizde farklı olabilir)"Hızlı Kurulum" Yapmanızı Tavsiye ederim çünkü oda her ayarı sıfırlıyor ve modeminizi dizayn ediyor
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Eylül 2020 #8 ahmed ensar dedi: WAN şifresi değişince modem resetlemek ne alaka? Genişletmek için tıkla... Pardon ben karıştırdım.
ahmed ensar dedi: WAN şifresi değişince modem resetlemek ne alaka? Genişletmek için tıkla... Pardon ben karıştırdım.
R Reice Centipat Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 11 11 Eylül 2020 #9 Affansen dedi: Modemin reset pinine iğne sokabilirsiniz. Modemi resetlemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok bilgim yok resetledikten sonra ne yapmalıyım?
Affansen dedi: Modemin reset pinine iğne sokabilirsiniz. Modemi resetlemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Çok bilgim yok resetledikten sonra ne yapmalıyım?
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 11 Eylül 2020 #10 Reice dedi: Çok bilgim yok resetledikten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... WAN şifresi demişsiniz. Resetlemek ile alakası olduğunu düşünmüyorum. WAN şifresi dediğiniz şu mu? Tam bilmediğim için soruyorum.
Reice dedi: Çok bilgim yok resetledikten sonra ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... WAN şifresi demişsiniz. Resetlemek ile alakası olduğunu düşünmüyorum. WAN şifresi dediğiniz şu mu? Tam bilmediğim için soruyorum.